2777
2789
عنوان

دعوا با دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 152 پست

خودتو مشغول نشون بده 

اصلا پیام نده تا پیام بده بعدم نیم ساعت بعد جواب بده بعد یه مدت که پرسید چرا اینطوری پیام میدی بگو کتاب میخونم نمیدونم به مامانم کمک میکنم ورزش میکنم و...فقط نذار فک کنه وابسته ای یا منتظرشی

حیف عمر جوونیت اعصاب و روزهای بدونه برگشتتکه داری اینجوری به فنا میدی

دقیقا دقیقا از درسم که میفتم 

دوروز پیشم که دعوا کردیم حالم بد شد رفتم دکتر که فقط پیام داد رفتی دکتر عصرش هم گفت بهتری همین 

چیکار کنم ب نظرتون خودش ادم شه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا ک شوخی کردی نه؟🙄

قبول حرفای من بستگی نور ایمان در دلت داره.

ببین حالا کجای کاری و چقدر نسبت به احکام دین غریبه یا آشنایی

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

۲۵ سالشه من واقعا سیاست بلد نیستم میشه راهنماییم کنید کلا من همیشه هروقت بود درسترسش بودم مثلا زنگ م ...

برات مهم نباشه 

از خودت عکس استوری کن از بیرون رفتنت یا یه متنی که مثلا فانه

پیامم نده تا بده بلافاصله ام جواب نده اینجوری باید رفتار کنی متاسفانه 

بفهمه بیخیالی و مهم نیس برات میاد سمتت ولی خودتو بدحال نشون بدی پیگیر باشی نتیجه عکس میگیری 

دقیقا دقیقا از درسم که میفتم دوروز پیشم که دعوا کردیم حالم بد شد رفتم دکتر که فقط پیام داد رفتی دکتر ...

این زنجیر که به پات بستی 

جلو پروازت رو میگیره

هر چیزی که ارامشت روبه هم بزنه باید کنار بزاری

وگر نه باختی

پس خودت رو نجات بده و اینده ات رو بساز

سر بچرخونی تو دهه سوم زندگی

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

قبول حرفای من بستگی نور ایمان در دلت داره.ببین حالا کجای کاری و چقدر نسبت به احکام دین غریبه یا آشنا ...

من خیلی غریبه ام😅🖐عقد کردم اونم از سنتی نههه! دوست بودیم 

۲ سال با همسرم دوست بودم و رفت و آمد زیادیم داشتیم😅😅

خودتو مشغول نشون بده اصلا پیام نده تا پیام بده بعدم نیم ساعت بعد جواب بده بعد یه مدت که پرسید چرا ای ...

اون که بعد این همه مدت رفتار منو دیده میدونه وابستشم 

بعد دعوامون من ایقد حالم بد شد که هعی پیام میدادم که حالم بده اون انلاین بود و حال من بدتر میشد 

اصلا پیام ندم ؟ امیدوارم خودش پیام بده چجوری باهاش حرف بزنم خودش بیاد سمتم 

بهش دیزوز گفتم بیا همو ببینیم گفت نمیخام ببینمت حوصلت ندارم روانیم کردی 

همیشه وقتی حالش بده و ضرر کرده من بدبخت رو داغون میکنه و مقصر میدونه

من خیلی غریبه ام😅🖐عقد کردم اونم از سنتی نههه! دوست بودیم ۲ سال با همسرم دوست بودم و رفت و آمد زیاد ...

عزیزمم دوستوتیتون چجوری بود مال ماهم چندماه دیگه میشه سه سال 

من یه ذره سیاست بلد نیستم وقتی که اینجوری میکنه چیکار کنم 

مثلا گفت من حالم بد میشه به زور تو رابطه باشم😂

ببین این مدلی تعادل روانی نداره بخاطر مشکلاتش یه روز تموم میکنه خودش باز زنگم میزنه این مدت که خوب بودیم 

من میخام اون بیاد سمتم خسته شدم

اون که بعد این همه مدت رفتار منو دیده میدونه وابستشم بعد دعوامون من ایقد حالم بد شد که هعی پیام میدا ...

ببین من که جای تو بودم کات میکردم این بستگی به خودت داره در آینده دچار مشکلات شدیدتری میشی باهاش 

اتفاقا اگر ببینه عوض شدی میترسه 

اصلا پیام نده بهش یا دعواتونم شد تو اونی باش که بهش پیام نمیده 

ببین من که جای تو بودم کات میکردم این بستگی به خودت داره در آینده دچار مشکلات شدیدتری میشی باهاش اتف ...

من دوسش دارم و نمیخام رابطمون خراب بشه 

من دلش رو ندارم خیلی قهر باشیم زود پیام میدم عزیزم الان برام بگو از سیاست زنونه که یه مرد رو بکوشونی سمت خودت و حالش خوب باشه و اون پیگیرت بشه 

وقتی میگه اینچیزا رو من سمج میشم که چرا و چرا اینه