2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14035 بازدید | 339 پست
خب خودت یه چیزی گفتی که بیشتر از قبل مطمئن شدیم ختنه بده😂اگه حس جنسی رو کم می‌کنه و پایانه های حسی ...

الان هر کی ختنه کرده ینی هیچ حسی نداره به زن؟پس این همه مردا ازدواج میکنن بخاطرِ چیه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فامیل شوهرم بچه اش رو واکنس نزده بچه۷ساله انواع بیماری ها رو گرفته آنفولانزا آبله حتی ۵یالگی بیچاره ...

گلم آبله با آبله مرغون فرق داره؟؟یاهمونه؟؟

من دخترم آلرزی شدید داره هنوز واکسن یکسالگی رو نزدم احتمالا به این زودیا هم نشه بزنم خیلی میترسم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

استارتر عزیز 

ما ختنه نمیکنیم بچهامونو 

هیچوقت از هیچکس نشنیدم که مشکلی براش به وجود آمده باشه که مثلا اگر ختنه بود احتمالش کم بود!!

این سوال رو از پزشک بپرس و بر اساس حرف اون عمل کن

لطفا به این حرف ها که زشته و عفونت و ادرارش مشکل داره و ..توجه نکن

فقط با پزشک حرف بزن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خب خودت یه چیزی گفتی که بیشتر از قبل مطمئن شدیم ختنه بده😂اگه حس جنسی رو کم می‌کنه و پایانه های حسی ...

احتمالا با ختنه لذت جنسی رو نرمال میکنن

اینا چیه میگید واقعا ، شکل و قیافه چیهههه!!بابا ختنه یک مسئله خیلی مهم تری ازین مسائله که شما میگید ...

ایشون تصمیمیشو گرفته نکه فامیلاشون که خارجن ختنه نکردن ایشونم پیرو اونا میخوادنکنه میگه عفونتو میکروب کثیفیم منبع علمی نداره 

منم گفتم آقا خودت ازشکلش حالت بدنمیشه پسرک بیچاره فردا روز از بدنش حالش بهم میخوره جای اینکه اعتمادبنفس داشته باشه اعتماد بنفسش نابودمیشه 

شاید مثل منم از عمل کردن بیزار باشه بعد کی جوابگوعه

میگه خارج خوآقا توایرانی هروقت بردیش خارج ازکشورانجام نده 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یکی از آشنا هامون کار شمارو کردن تا14سالگی ختنه نکرد عفونت های شدید ادراری داشت هر وقت میخواستن عمل کنن دوباره عفونت می‌گرفت بیچاره کردن خودشونو تا اینکه 14سالگی رفت عمل تا چندین ماه اذیت شد طفلکی ظلم به بچش واقعا یه بوی تعفن میگیره خود طرف حالش بهم میخوره چون پوست کامل جلوی مجرای ادرار و میگیره 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
عزیزم چون میلیاردها نفر کاری رو انجام میدن. دلیل بر درستی اون کار نیستا! عجیبه این حرفاتون .میلیارده ...

تحقیق شده راجبش دیگه

زیرِ پوستِ اضافه عفونت جمع میشه

واقعا منم بچه ام۴ماهگی ختنه شد قبلش زشت بود حالم یکم کلاهکش متقارن نیس قراره سال دیگه که۴ساله شد با ...

بعدفک کن این بزرگو بزرگتر بشه 

بیچاره پسرش درآینده میخوادچی بکشه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه بیچاره صعیف و داغونه دلم براش میسوزه

💔👩‍🦯خانوادش از عذاب وجدان بمیرن

گاو شن الهی

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

گلم آبله با آبله مرغون فرق داره؟؟یاهمونه؟؟من دخترم آلرزی شدید داره هنوز واکسن یکسالگی رو نزدم احتمال ...

آبله مرغون یکیه

حتما بزن من پسرم آلرژی داشت تا۱سالگی ولی همه آمپولاشو زدم فقط ۱۸ماهگی رو یکم ترسیدم که خداروشکر زدم چیزی نشد