2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14035 بازدید | 339 پست

من بچمو ختنه نکردم چون تو اوج کرونا دنیا اومد گفتیم مریض میشه دیگه بزرگ شد فعلا داره ۴ سالش میشه ختنه نشده چون دکترش گفت باید دیگه صبر کنید بزرگتر بشه مشکلی هم نداشتیم فقط جاریم و عروسش خیلی دنبال ختنه پسر من هستن نمیدونم دقیقا چی میرسه بهشون!!جالبه یه بار دریا رفتیم بچمو بعد دریا شستیم لباس بپوشه؛جلوشم حریم گرفتم اصلا کسی ندید الکی جاریم میگه دیدم ختنه نکردید!!

پسرم ❤❤😍😍😘😘
عزیزم شکل طبیعی آلت مردانه مشکلی نداره و ادرار از طریق مجرای ادراری خارج میشه به پوست که نفوذ نمیکنه ...

شما یه تحقیقی بکن متوجه میشی که عفونت های باکتریایی در مردان ختنه نشده چند برابر ختنه شده هاس

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشم میاد فقط تو نی نی سایت هیچکس گوش بچشو سوراخ نمیکنه و هیچکس بچشو ختنه نمیکنه و هیچکس بچشو واکسن نمیزنه و مدرسه نمیفرسته جون فکر میکنن بچشون ناقص میشه.یا کودک آزاریه. طنزه واقعا

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

دوست من پسرشو ختنه نکرد تا۱۲سالگی پسرش یه روز اومده خونه جیغ و داد و گریه که منو ببرین دکتر میگن چته مگه میگه دوستم تو راه مدرسه جیش کرد من اونجاشو دیدم از من زشته اصلا مثل اون نبود 

دوستم بیچاره پول بیهوشی کامل و عمل داد ختنه کردن چندبارم عفونت کرد بستری کردن میگف کاری که با۱۰۰هزارتومن میشد ۱سالگیش انجام بدیم با۱۵تومن انجام دادیم بچه امم زجر کشید هم جسمی هم روحی

پسر دومش رو ۲ماهگی ختنه کردن

ایرانی جماعتخدای افراط و تفریط هیچچچ وقت روی مدار اعتدال حرکت نمیکنن

بخدا بافاز روشنفکری گندزدن به جامعه اصلا تحقیقیم نمیکنن فقط پیرو یه حرفایی میرن جلو 

طرف ازدوسپسرش بارداره کاسه چکنم چکنم دستش گرفته 

میگن به شماچه ربطی داره بدن خودشه اختیارشو داره 

دیگه نمیگن مازنجیره بهم متصلیم 

که هرکنشی واکنشی درپی خواهد داشت 

به جامعه ضررمیرسونه 

بچه یکی دیگه میبینه عادی سازی میشه 

ومشکلات روحی وروانی و جسمی که درپیش داره 

والا آخر... 

معلوم نیس این جامعه میخواد به کجا کشیده بشه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بهکی ربط داره پس عزیزم

نه اخه ایشون میگه بیچاره همسر آیندش 

درحالی که هیچ مشکلی پیش نمیاد 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

دقیقا منم هرچی سرچ کردم به همین نتیجه میرسم

عربا ختنه نمیکنن و چون لذت جنسیش زیاده چن تا چن تا زن میگیرن

اگه میخواین چن تا عروس داشته باشین ختنه نکنید

شما منابع رو بیخیال مگه میلیاردها نفر ختنه کردن چی شده که الان میترسین ختنه کنین؟

در ضمن بعدا که خودش بزرگ بشه ببینه قیافه ی چیزش با بقیه فرق داره ناراحت میشه ازتون چون اصلا بااون پوست قشنگ نیست

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

اگر آشناهاتون اینایی هست که میگی ، توی نی نی سایت چرا دنبال اینی که با انجام ندادنش آیا مشکلی پیش می ...

خواستم از تجربه کسایی که ختنه نکردن استفاده کنم

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان