2777
2789
عنوان

در حد سه تومن کادو روز مرد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 74 پست
مذهبی ایم طلا نمیدازه

ماهم مثل شماییم

من ازین سه مدل ساعت خیلی خوشم اومد احتمالا یکیشو بگیرم

دوتاش 1ملیون و خورده آیه اون طلاییه 7 ملیونه

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما یعنی کسی عکس ساعت جذاب نداره؟خدا خیرتون بده حداقل عکس ساعت شوهراتونو بفرستین ایده بگیرم😂😂🤦 ...

من الان برات میفرستم

چخبره سعمن نهایت یک تومن بگیرم

اخه اولین کادوعه 

روز زن اون طلا گرفته برام بعد الان پنج ماهه عقد کردیم هیچ کادویی براش نگرفتم گفتم با این کادو جبران کنم 😂🤦🏻‍♀️

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

خانوما یعنی کسی عکس ساعت جذاب نداره؟خدا خیرتون بده حداقل عکس ساعت شوهراتونو بفرستین ایده بگیرم😂😂🤦 ...

این اصلش عالیه قیمتشم حدوی یک و خورده ای تا دوتومنه

تازه ترند شده به نظرم ساعتش ساده و شیکه و از مد نمیفته و به همه تیپ هم میخوره خودمم شاید بگیرمش برا همسرم

ساعت سه تومنی زیاد جالب نیست اونم مردونه 

یا پولاتو بیشتر کن یا یه چیز دیگه بگیر 

ولی خب جی شاک خیلی خفنه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️