من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
این سایت جای این مسئله که بسته به سلامتی و آینده بچه هاتونه مناسب نیست
فقط پزشک متخصص نظر بدن
اکثرا کاربرا زیر 20 سالن
وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
عربا ختنه نمیکنن و چون لذت جنسیش زیاده چن تا چن تا زن میگیرناگه میخواین چن تا عروس داشته باشین ختنه ...
عزیزم چون میلیاردها نفر کاری رو انجام میدن. دلیل بر درستی اون کار نیستا! عجیبه این حرفاتون .میلیاردها آدم با میپرستیدن قدیما. میلیاردها زن میترسیدن راجب پریودشون حرف بزنن هزاران عرب دختر زنده به گور میکردند لطفا لطفا تحقیق کنید تفکر کنید ❤️
ماخانواده شلوغی هستیم یه روز من ناخودآگاه بدن پسر یکی ازآشناهامونو دیدم سه چهارسالش بود حالت تهوع گر ...
اینا چیه میگید واقعا ، شکل و قیافه چیهههه!!
بابا ختنه یک مسئله خیلی مهم تری ازین مسائله که شما میگید
و مسلمون ها و ی هودی ها انجام میدن
چه ربطی به شکل و زیبایی داره آخه!!!
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
من مخالف ختنه نکردنم نظرمم تحمیل نمیکنم دعوا هم تو تاپیک مردم راه نمیندازم🙄🙄🙄
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
میدونید که معتبرترین سایت مقاله های علمی پژوهشی هست
حالا لطفا شما منبع تون مبنی بر ضررنداشتن و بفرمایید
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎