2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14035 بازدید | 339 پست

من دقیقا پارسال همین موقع خیلی تحقیق کردم و به هیچ نکته ای نرسیدم!!اصلا معلوم نیست خوبه یا بد.

فقط یک عده که دچار عفونت ادراری میشن حتما باید ختنه کنن.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

من که ختنش کردم پسرمو ولی دوستم میخاست دیرتر ختنه کنه بچه همش عفونت ادرار می‌گرفت بعد دکتر دستور ختنه داد دیگه عفونت نگرفت

نمیدونم حالا از ختنه بود یانه🤷🏼‍♀️

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در مورد این موارد با متخصص مشورت کنین 

این سایت جای این مسئله که بسته به سلامتی و آینده بچه هاتونه مناسب نیست 

فقط پزشک متخصص نظر بدن 

اکثرا کاربرا زیر 20 سالن 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

عربا ختنه نمیکنن و چون لذت جنسیش زیاده چن تا چن تا زن میگیرناگه میخواین چن تا عروس داشته باشین ختنه ...

عزیزم چون میلیاردها نفر کاری رو انجام میدن. دلیل بر درستی اون کار نیستا! عجیبه این حرفاتون .میلیاردها آدم با میپرستیدن قدیما. میلیاردها زن میترسیدن راجب پریودشون حرف بزنن هزاران عرب دختر زنده به گور میکردند لطفا لطفا تحقیق کنید تفکر کنید ❤️

من گفتم هوس بازه که ختنه نمیکنه🤦‍♀️شما درست میخوندی میفهمیدی چی گفتمگویا لذتِ جنسی وقتی که پوست روی ...

عربا مسلمونن ختنه هم مال مسلموناس اصلش اونوقت چطوریه که ختنه نمیکنن؟

بلندترین فریاد من سکوت من است...
عزیزم چرا عوض میکنید حرف منو شما میگی چون ختنه نمیکنن قوه حنسیشون قوی تره و چنتا زن میگیرن🙁من کی گف ...

شما گفتی ینی هر کس ختنه نمیکنه مث عربا هوس بازه؟؟؟اینو نگفتین شما؟؟؟؟؟

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

ماخانواده شلوغی هستیم یه روز من ناخودآگاه بدن پسر یکی ازآشناهامونو دیدم سه چهارسالش بود حالت تهوع گر ...

اینا چیه میگید واقعا ، شکل و قیافه چیهههه!!

بابا ختنه یک مسئله خیلی مهم تری ازین مسائله که شما میگید 

و مسلمون ها و ی‌ هودی‌ ها انجام میدن 

چه ربطی به شکل و زیبایی داره آخه!!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اه اه متنفرم از همیچن ادماییبجهنم.

فامیل شوهرم بچه اش رو واکنس نزده بچه۷ساله انواع بیماری ها رو گرفته آنفولانزا آبله حتی ۵یالگی بیچاره یرقان گرف خدا رحمش کرد 

نکنین این کارارو 

خوبه بیچاره گفت کسایی که ختنه نکردن بیان 

یعنی هر تاپیکی میری یکی دونفر باید شروع کنن جنگو 

من مخالف ختنه نکردنم نظرمم تحمیل نمیکنم دعوا هم تو تاپیک مردم راه نمیندازم🙄🙄🙄

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

منبعتون رو لطف کنید بگید

مقاله آقای ناصر سیم فروش،سایتSID(لینک نمیاد)

میدونید که معتبرترین سایت مقاله های علمی پژوهشی هست 

حالا لطفا شما منبع تون مبنی بر ضررنداشتن و بفرمایید

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
شما گفتی ینی هر کس ختنه نمیکنه مث عربا هوس بازه؟؟؟اینو نگفتین شما؟؟؟؟؟

بله همینو گفتم 

ولی پاسخ شما این نبود 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

فامیل شوهرم بچه اش رو واکنس نزده بچه۷ساله انواع بیماری ها رو گرفته آنفولانزا آبله حتی ۵یالگی بیچاره ...

بنظرم همچین ادمایی مریضن هر بلاییم سرشون بیاد حقشونه. اما طفلک بچها..

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

خواستم از تجربه کسایی که ختنه نکردن استفاده کنم

بهتره از شوهرت بپرسی که اگه تصمیم باخودش بود این کارو میکرد یا نه!!!

مطمئناً خانوما نمی تونن کمکی کنن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷