2777
2789
عنوان

میخوام ی تصمیم بزرگ بگیرمو پدر مادرمو بزارم خونه سالمنداااان

| مشاهده متن کامل بحث + 3780 بازدید | 120 پست
عجب روزگار نامرده والا😥

چرخید بدم چرخید میدونم الان گشنشونه روشون نمیشه جایی غذا بخورن ولی من شونزده سالم بود ک خواستگاری ک بابام جور کرده بودم رد کردم من چهار روز تو باغمون تو انباری خوابیدم چون منو انداخته بود بیرون بعد چهار روز عمم نجاتم داد کاش ی دلیل بود ک کمکشون کنم 

میدونی چیه بلد نیستم بزرگی کنم یادمه من شونزده سالم بود تازه میخواس برم دبیرستان پای لمپای تریاکش من ...

نمیتونم از شما توقع داشته باشم عاشق پدر و مادرت باشی 

چون محبت ازشون ندیدی .

شما صد سال هم بگذره نمیتونی دوسشون داشته باشی ...

اگه امکانش رو داری یه خونه براشون بگیری تازندگی کنن اگه نه بذار سرای سالمندان نا ازشون مراقبت کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کاریه بذاری سالمندان ؟

خونه ی جدا بگیر واسه خودت ، بذار اینام تو خونه ی خودشون بمونن . کاریشون نداشته باش و کلا فراموششون کن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شعار بود جمله های اولیتون

من شرایط مشابه اسی دارم.والدینم اذیتم کردند.شاید تعریف کنم از اسی بیشتر.شایدم هر دو رنج زیادی کشیدیم.و این امر شعار بود،مایه آرامش خاطر من نبود.من دارم راهکاری بهش میدم که به ارامش برسه.بژاره سالمندان،نزاره سالمندان...هیچ فرقی به حالش نمی‌کنند...چون این مشکل در دوران خودشه.باباش به راه راست هدایت بشه الان بیشترین محبت‌ها رو بهش بکنه....درون اسی هنوز یه بابایی هست که بهش بد می‌کنه.با اون بابا باید کنار بیاد.لون بابا توی شادترین و بیربطترین شرایط ،یهو میاد سراغ آدم خاطره شدمیاد اما زنده است..و مثل روز اول ادمو رنج میده...درحالیکه بابای واقعی مدتهاست آزارش به مورچه نمیرسه.و من تجربه خودم رو از کنار اومدن براش گفتم.حالا واسه شما شعاره،مشکل من یا اسی نیست..من دارم راهکار عملی میدم اسی به ارامش برسه.

خودش میدونه،میتونه انجام نده.ولی حتی اگر باباش دور از جان یه زمانی فوت کنه،چه سالمندان باشه چه با اسی،بازم اسی تا سالهای بعد فوت پدرش اذیت خواهد شد.با خاطرات بد...باید یه جایی تموم کنه.

چه کاریه بذاری سالمندان ؟خونه ی جدا بگیر واسه خودت ، بذار اینام تو خونه ی خودشون بمونن . کاریشون ندا ...

خونه خودشونو ب باد دادن دیگ خونه ندارن 

من و همسرم ی خونه ویلایی داریم ک بالاش ی خونس پایینشم ی خونه دیگ کسی ک خونه نداره من و همسرم نیستیم اونان 

من شرایط مشابه اسی دارم.والدینم اذیتم کردند.شاید تعریف کنم از اسی بیشتر.شایدم هر دو رنج زیادی کشیدیم ...

میدونید 

اسی هیچوقت به آرامش نمی‌رسه

چه کمک کنه به خانوادش چه تلافی کنه 

اگه فوت کنن هم برخلاف الان کلی ناراحت میشه و گریه می‌کنه بخاطر زندگیش 

همچین پیداست 

حتی منیکه مثل اسی بوده زندگیم می‌دونم تهش چه شکلیه ولی باز منتظر کارما پس دادنشونم

و قسم به لحظاتی که تمام توان و تحملت به پایان رسیده اما تو دوباره دوام می‌آوری☄️

چرخید بدم چرخید میدونم الان گشنشونه روشون نمیشه جایی غذا بخورن ولی من شونزده سالم بود ک خواستگاری ک ...

استارتر بخاطر خدا کمکشون کن تایپکت حالمو بد کرد

هرچی هرکسی کرد ب خودش کرد

نکن این کارو گناه دارن

خدادجای دیگه کمکت میکنه انشالله

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
خونه خودشونو ب باد دادن دیگ خونه ندارن من و همسرم ی خونه ویلایی داریم ک بالاش ی خونس پایینشم ی خونه ...

خب ندارن که ندارن 

به جهنم 

تو سر زندگی خودت باش 

ولشون کن 

جوابشونم نده 

بذاری سالمندان اتفاقا بهشون خوش میگذره 

تو اگر دنبال انتقامی ولشون کن کلا 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چرخید بدم چرخید میدونم الان گشنشونه روشون نمیشه جایی غذا بخورن ولی من شونزده سالم بود ک خواستگاری ک ...

یه دلیل؟ چون مادر پدرن.و‌طرف حساب تو اونا نیستن.خداست‌نشنیدی ایده قرآن رو؟خدا میگه کیه که به من خدا قرض الحسنه بده؟بعدا پس بدم بهش؟ 

همینکه دارین ب این فکر میکنین ک چکاری براشون انجام بدین یعنی ب عنوان پدر و مادر دوسشون دارین و ب فکرشون هستین، ولی بنظرم این ها ک دلسوزت نبودت اگر کنار خودت جا بدی بهشون ممکنه مخل اسایشت هم بشن، خونه سالمندان بد نیست اتفاقا یه سر پناهی براشون میشه و از این گرفتاری ک هستن در میان بنظرم بهشون لطف میکنی و دل خودتم اروم میگیره، تصمیم بد و بدجنسانه ای نیست خیلی هم دلسوزانه و عاقلانه هست...! دختر مهربونی هستی با خودت بد تا نکن، زبونت یچیز میگه دلت چیز دیگه..! ❤️

میدونید اسی هیچوقت به آرامش نمی‌رسهچه کمک کنه به خانوادش چه تلافی کنه اگه فوت کنن هم برخلاف الان کلی ...

خب،داره میگه گشنگی میکشن والدینش.چرا من از تجربه شخصیم بگم میشه شعار...شما بگی میشه حرف درست؟ هر کدوم داره نظر میدیم تهشم هرکاری رو می‌کنه که دلش میخواد😅اینجا میان برا درد و دل.

خب،داره میگه گشنگی میکشن والدینش.چرا من از تجربه شخصیم بگم میشه شعار...شما بگی میشه حرف درست؟ هر کدو ...

اینم حرفیه😂😘

و قسم به لحظاتی که تمام توان و تحملت به پایان رسیده اما تو دوباره دوام می‌آوری☄️

اینا چجوری خواستگارتو که شوهرت باشه راه انداختن و جهاز دادن بهت؟

جهاز ندادن بهم داستان اشنایی منو همسرم پیچیدس و ی مدت از شرشون منو پیش خودش نگه داشت تقریبن دو هفته چون تو اون مدت پدرم ب اوج اعتیاد رسیده بود و مدام اذیتم میکرد و منو هرزه میدونس و دوس داشت زودتر با یکی از پسرای دوستاش ازدواج کنم و همین ک شوهرم رفت بهش گفت بیا محضر برو امضا کن میخوایم ازدواج کنیم رفت تمضا کرد ماهم ازدواج کردیم و من مستقیم اومدم خونه همسرم