2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14039 بازدید | 339 پست
من از کسایی خواستم که ختنه نکردن بیان تجربشون‌رو بگن، هیچ‌ربطی هم به روشن‌فکری‌نداره

خب از تجربیات همون فامیل ک رفته سوید و آمریکا استفاده کن 

معتبر تر و قابل اعتماد تر از اونا می‌شناسی ؟ دیگ تحصیل کرده هم ک هستن ب قول خودتون پزشکن 

خانما عنوان تاپیک رو میبینین واقعا؟؟؟ خواستم از کسایی که ختنه نکردن تجربشون رو بگن ، نه کسایی که ختنه کردن 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ملت می‌خوان یه شیلنگ بگیرن روش خودشونو راحت کنن. به بچه وقتی بزرگ شد باید یاد بدی هنگام شستن پوستش رو عقب بکشع . عقاید و رسوم قدیمی صرفا حقیقت نداره تعصباته نگاهش میکنن و زحمت تحقیق به خودشون نمی‌دن عفونت با رعایت بهداشت ایجاد نمیشه . حتی بعضی پزشک های با وجدان هم الان میگن لازم نیست ختنه کنید

عربا ختنه نمیکنن و چون لذت جنسیش زیاده چن تا چن تا زن میگیرناگه میخواین چن تا عروس داشته باشین ختنه ...

کی گفته عربا نمیکنن؟اونا طبع بدنشون فرق داره

اینقدر خرما و عسل و.... میخورن که گرمی بدنشون بالاس

نه ایرانی هایی که دائم سردی میخورن

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

خانما عنوان تاپیک رو میبینین واقعا؟؟؟ خواستم از کسایی که ختنه نکردن تجربشون رو بگن ، نه کسایی که ختن ...

اینایی که بچه هاشونو زود ختنه میکنن فکر میکنن شاخ غول شکوندن

پسرم ❤❤😍😍😘😘
عربا ختنه نمیکنن و چون لذت جنسیش زیاده چن تا چن تا زن میگیرناگه میخواین چن تا عروس داشته باشین ختنه ...

وای عزیزم ببخشید دخالت میکنم 

ولی هرکس ختنه نمیکنه مثل عرب ها هوس بازه؟😂

اینا چیه میگید آخه 

دلیل هم میخواهید بیارید منطقی بیارید که استارتر رو قانع کنید 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عزیزم من خواستم کسایی که ختنه نکردن بیان و تجربشون رو بگن

من خواهرشوهرم نکرد تجربشو گفتم

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
خواستم از تجربه کسایی که ختنه نکردن استفاده کنم

من ندیدم کسی ختنه نکنه

اصلا خوشاینده پسرت نیست ختنه نکنه.خیلی زشتو بد فرمه ختنه نشده

خودت مقایسه کن دوتا ختنه شده و ختنه نشده رو اونوقت ببین کدومشون ابهت داره😂

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

خوشم میاد فقط تو نی نی سایت هیچکس گوش بچشو سوراخ نمیکنه و هیچکس بچشو ختنه نمیکنه و هیچکس بچشو واکسن ...

زن بنیامین بهادری مخالف شدید واکسنه میگه من بچه هامو واکسن نزدم خیلیا هم پیرو اون واکسن نزدن🤐

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

اینایی که بچه هاشونو زود ختنه میکنن فکر میکنن شاخ غول شکوندن

تو نی نی سایت دوتا جمله یاد گرفتن اولیش زنا تو خیابون حال بهم زن شدن(چرا ؟ چون شوهراشون هیز و عوضین ک حتی از پوشش چادر هم تحریک میشن)

دومی فاز روشنفکری.

اصلا هم بلد نیستن کجا به کار ببرن.فقط طوطی وار تکرار میشه

لطفا به هرچیزی نگین روشنفکریچه ربطی داره آخهمفهوم روشنفکری چیز دیگه ای هست

درسته مفهوم روشنفکری قطعا این روانی بازی های الان جامعه نیست

اما بعضی ها به اسم روشنفکری هر غلطی دلشون میخواد میکنن و آخرش میگن ما روشنفکریم

منظور من هم دسته دومه

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

دوست من پسرشو ختنه نکرد تا۱۲سالگی پسرش یه روز اومده خونه جیغ و داد و گریه که منو ببرین دکتر میگن چته ...

ماخانواده شلوغی هستیم یه روز من ناخودآگاه بدن پسر یکی ازآشناهامونو دیدم سه چهارسالش بود حالت تهوع گرفتم ختنه نبود واقعا خیلی حالم بدشد باختنه قشنگ بدنشون تروتمیرمیشه چیه توروخدا بخاطر همین موضوع ازبچه پسر خوشم نمیاد حس میکنم نمیتونم ارتباط بگیرم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫