2777
2789

میشه یک قرصی یک دوایی بهم. معرفی کنید بخورم تورو خدا گزارش نزنید حالم خیلی بده مشکلات بهم رو آورده می‌خوام اینو دیگ خفه کنم بعد پنج سال جدایی 

حالم خیلی بده نسکلاتمو گفتم ولی هیچکدوم اندازه آواره شدنم نداشتن حریم خصوصی تو خونه ریختن لباس هام تو کیسه گونی از همه سخت تر نیست

می‌خوام. اینو بخورم یک وقت نیاز اونجوری دیگ به سرم نزنه پول دوا دکتر هم ندارم ک بزام ویزیت کنه شماها راه خوب سراغ دارین بگین کم عوارض باشه 

خودم پیشنهادم کافور بود میگن نازا میشی

هیچ راهی دارویی چیزی وجود نداره که بتونه یکی از نیازهای انسان رو سرکوب کنه و عوارض جانبی به بار نیاره تنها راه هر نیاز پاسخگویی بهش هست با رعایت چهارچوب خودتون و نکات بهداشتی 

کاش تو اینجا بودی 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الپرازولام میخوردم واسه پنیک کلا حسم از بین رفته بود حتی تلاش هم کردم یه بار ..... ار.... نشدم به کل از بین رفته بود حسم و هیچ نیاز ج نداشتم البته پیشنهاد نمیکنم باید روانپزشک بنویسه چون ارام بخش قوی هستش

عیبی نداره چه بهتر فقط عوارضش کم باشه

الان راستش حال ندارم پاشم برم اسمشو نیگاکنم

درخواست دوستی بده تو خصوصی بهت میگم.

فقط دوز بالا نخوری،۱ درصد خوبه،با نوشابه و دوغ و دلستر هم نخوری .

فقط با آب بخوری

اگه داروخونه بهت۴درصد داد شما ب۴قسمت تقسیم کن هر روز یکی از قسمتارو بخور

کلا این قرص برای افرادی ک میل جنسی شون بالاهست هم استفاده میشه،یا اگه کسی بیماری افسردگی داره،یا خود ارضایی میکنه.

داروخونه رفتی بگو برا مادرم میخام ی ورق هم بیشتر بهت نمیدن،ازت میپرسن چندوقته استفاده میکنه الکی بگو ۶ماهه.. چون قرص خواب آوری هست میترسن کسی برا خودکشی استفاده کنه

خواهشا خودتو فردا نکشی منم تو گناهش شریکشم

الان راستش حال ندارم پاشم برم اسمشو نیگاکنمدرخواست دوستی بده تو خصوصی بهت میگم.فقط دوز بالا نخوری،۱ ...

نه عزیزم من عرضه ی کشتن خودمو ندارم داشتم خیلی وقت پیش این کارو میکردم