2777
2789
عنوان

شوهر حیوونم کتکم زد

454 بازدید | 31 پست

ما باهم مشکلات زیاد ولی مشکلات حادی نیستن دیشب سر نگه داشتن بچه دعوامون شد کتکم زد بار اولشم نیست چن روز پیش زد که جاش. هنوز کبوده  خودم بار رفتم واسه اشنی بعد از سر روز اقا بخشیدن تازه پشبمونم نبود گفتم ادم میشه باهاش بسازم زندگیمو دوست دارم ولی دیگه نه اون واسه من ارامش گذاشته نه من واسه اون به نظرتون چیکار کنم بازم ساکت باشم بشینم سر خونه زندگیم یا با بچه ام برم یه مدت قهر یا اصن درخواست طلاق بدم

خدایا شکرت✨🤍

برو قهر تا وقتیم ک منتتو نکشیده برنگرد بعدم ببر تعهد ازش بگیر 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سنگ از سر جای خودش تکون بخوره سبک میشه... بشین زندگیتو با سیاست بساز برای بچت

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

وقتی انقدر خودتو بی ارزش کردی که هم کتکت بزنه هم بری منت کشیشو کنی خب اون الان فکر میکنه حق هم داشته بیشتر  کتکت بزنه و فحر میکنه حق با اونه

🫤🫤🫤🫤🫤

بی سر و صدا برو خونه مامانت

چند روزم جوابشو نده

تا بیاد منت کشی

بعدشم با شرط و شروط برگرد

سلام صبح بخیر 

امن نمیتونم قضاوت کنم یا نظر قاطع بدم اماگه تمام راهها رو رفتین و امتحان کردین و جواب نگرفتین دیگه خودتون بشینید فکر کنید کدوم درسته

موندن تو این زندگی و کتک خوردن و زجر و عذاب یا جدایی و تلاش و ساختن آینده بهتر 

جمله آخرت میگه جفتتون مقصرین بیچاره  اون بچه ام این وسط  نابود میشه

اگه تو زندگی  صبر و گذشت نداشته باشی هر روز باید به طلاق فکر کنی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
میشهسر نگه داشتن بچه رو توضیح بدی

دخترم یکماهه که شبا خیلی بیتابه اصن نمیخوابه همش باید بگردونمش خب منم ادمم خسته میشم  اقا خواب ناز بود وقتی دید داره گریه میکنه غر زد منم گفتم خب بیا بگیرش امد گرفتش بعد که شروع کرد کتک زدن

خدایا شکرت✨🤍

مردا اصلا بچه نگه نمی‌دارند اسرا تو هر کاری نکن  کارا خودت بکن ولی سر چیای الکی بحث نکن   مگه طلاق گرفتن به همین راحتیه طلاق آخرین راه هست  وقتی کمکت نمیکنه ول کن  خیال کن طلاق گرفتی بچت که گیر تو نمیاد آواره میشه