2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14039 بازدید | 339 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم میگم اگه لازم بود خدا انجام میداد خودش😂

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

من نکردم پسرم 1سال و نمیشه تا آلن مشکلی ندارد فقط بهداشتی رو رعایت کن پوشکش رو دیر عوض نکن . تو طول روز گاهی بدون پوشک بذارش. هنگام شستن پوستش رو یکم بکش عقب با دست . عوارض ختنه و دلایل اشتباه بودنش رو هم تو پیج Coronaxp بخون . Drkay هم یک پست راجب ختنه گذاشته برو حتما  (کامنتاش) رو بخون

کی همچین چیزی گفته اخه؟کاری به استارتر و تصمیمش ندارمولی ختنه رو همه نمیکنن

مورد داشتیم طلاق گرفت

وای 💔👩‍🦯👩‍🦯

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

منم ختنه نکردم الان چهار سالشه،ولی بیشتر اوقات الان كه بزرگ شده نصف شب میبرمش دستشویی که تو مثانه ش ادرار نمونه،دخترم رو که دوسالش هست رو هم میبرم،،این باعث میشه بچه عفونت ادراری نگیره،جای خودش رو هم خیس نکنه

مورد داشتیم طلاق گرفتوای 💔👩‍🦯👩‍🦯

بخاطر ختنه نبودن؟🙁

عجب !!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

فقط خواستم کسایی که تجربه دارن که ختنه نکردن بگن

فامیل ما دکتر گفت زود ختنه نکن بیضه هاش نمیدونم چه مشکلی داشت

بچه ۶ماهه شد و از عفونت شدید بستری شد ۱هفته بیمارستان

اخرسر دکتر گفت باید ختنه بشه تا خوب بشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
کاش بچه میارین یکم اطلاعات داشته باشید

اطلاعات دارم و از متخصص پسرم هم پرسیدم ، اما خواستم از تجربه کسایی که ختنه نکردن استفاده کنم 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان