2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14039 بازدید | 339 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم میگم اگه لازم بود خدا انجام میداد خودش😂

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

من نکردم پسرم 1سال و نمیشه تا آلن مشکلی ندارد فقط بهداشتی رو رعایت کن پوشکش رو دیر عوض نکن . تو طول روز گاهی بدون پوشک بذارش. هنگام شستن پوستش رو یکم بکش عقب با دست . عوارض ختنه و دلایل اشتباه بودنش رو هم تو پیج Coronaxp بخون . Drkay هم یک پست راجب ختنه گذاشته برو حتما  (کامنتاش) رو بخون

کی همچین چیزی گفته اخه؟کاری به استارتر و تصمیمش ندارمولی ختنه رو همه نمیکنن

مورد داشتیم طلاق گرفت

وای 💔👩‍🦯👩‍🦯

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

منم ختنه نکردم الان چهار سالشه،ولی بیشتر اوقات الان كه بزرگ شده نصف شب میبرمش دستشویی که تو مثانه ش ادرار نمونه،دخترم رو که دوسالش هست رو هم میبرم،،این باعث میشه بچه عفونت ادراری نگیره،جای خودش رو هم خیس نکنه

مورد داشتیم طلاق گرفتوای 💔👩‍🦯👩‍🦯

بخاطر ختنه نبودن؟🙁

عجب !!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

فقط خواستم کسایی که تجربه دارن که ختنه نکردن بگن

فامیل ما دکتر گفت زود ختنه نکن بیضه هاش نمیدونم چه مشکلی داشت

بچه ۶ماهه شد و از عفونت شدید بستری شد ۱هفته بیمارستان

اخرسر دکتر گفت باید ختنه بشه تا خوب بشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
کاش بچه میارین یکم اطلاعات داشته باشید

اطلاعات دارم و از متخصص پسرم هم پرسیدم ، اما خواستم از تجربه کسایی که ختنه نکردن استفاده کنم 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان