2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14039 بازدید | 339 پست
چون هرچیزی منو شوهرم از منابع خارجی سرچ میکنیم هیچ چیزی جز ضرر پیدا نمیکنیم

یعنی این همه ادم از سالها قبل تا الان ختنه کردن دچار مشکل و ضرر شدن و حالیشون نیست؟؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

اتفاقا من از دکترم پرسیدم گفت از نظر علمی برای خودش هیچ ارزشی نداره، مگر اینکه تنگی مجاری ادرار داشته باشه، اما در آینده ممکنه همسرش دچار بیماری های رحم و سرطان دهانه رحم بشه

منم دو دل بودم‌ رو ختنه کردن ولی تصمیم گرفتم ببرمش

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم عفونت ادراری میگیره و بزرگتر بشه ختنه براش بشدت مشکل ساز میشه

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
یه فازروشنفکری ابلهانه گرفتین تو دستتونو میتازونین بتازونین ببینیم آخرش چی میشه

ایرانی جماعت

خدای افراط و تفریط 

هیچچچ وقت روی مدار اعتدال حرکت نمیکنن

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

خب داخل گوگل چیزی نمیشه جز ‌بر عکس مذهب و دین نوشته بشه که

🙄 

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل
دقیقا منم هرچی سرچ کردم به همین نتیجه میرسم

بچه جاریم ۳ سالشه ختنه نشده هنوز راستش بچه دائم درحال عفونت و تکرر ادراره و سوزشه 

بچه بزرگم بشه اون پوسته ظاهر خیلی بدی درست میکنه اعتماد به نفسشو میگیره

من دایی همسرم سوید هست و پسرش رو ختنه نکرده، پسرعموی من کانادا هست و پزشک هست و پسرش رو ختنه نکرده

خب تحقیق هات کردی 

از تجربه ها هم استفاده کردی

پس ختنه نکن

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
والا همون اروپا و آمریکا هم پسراشونو اکثرا ختنه میکنن بخاطر مسائل پزشکی و عفونت اینا...اینا دیگه از ...

تو همین اینستا، یه دختر ایرانی هست ساینا، با پسر آمریکایی ازدواج کردن. ازش پرسیدن شوهرت ختنه کرده، گفت اینجا همه ختنه میکنم. برام جالب بود

الان به شما اسیبی میرسه ک با این لحنن جواب دادی؟

مگه به شمابرخورد؟؟؟ 

استاتر خودش زبون داره جواب میده 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

امان از فاز روش عن فکری

من از کسایی خواستم که ختنه نکردن بیان تجربشون‌رو بگن، 

هیچ‌ربطی هم به روشن‌فکری‌نداره

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

چندشع

کی همچین چیزی گفته اخه؟

کاری به استارتر و تصمیمش ندارم

ولی ختنه رو همه نمیکنن 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎