2777
2789

دوستان یکی از اقوام ما نزدیکای ۳۰ سالگیشه و تو سن ۱۷ دچار یه بیماری روحی و توهم شد که بعد از اون به خاطر طرز رفتارها و اینا کلا معاشرت و... رو فراموش کرده یه جورایی

ایشون مشکل ذهنی پیدا کرده و خیلی چرت و پرت میگه دقیقا مثل یه معلول ذهنی

خانواده‌ش معتقدن که خب کاملا این مریضه و روزی بیستا قرص به خوردش میدن که واقعا تاثیر نداره

اما من خودم معتقدم این ادم فقط رفتار و فرهنگ ادما رو نمیدونه و باید بهش یاد بدین

خب چجوری این اموزش داده بشه بهش تا این رفتاراش رو نداشته باشه

هوش بالایی داره میتونه حداقل تظاهر کنه حتی اگر واقعا مشکل داشته باشه

دکترشو عوض کنن. سرخود اون داروهارو ندن چه کاریه آخه. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما تو اون خانواده نیستید و از دور همه چیزو میبینید.نگهداری از بیمار روحی ادمو از پا درمیاره.اگه میتونید خودتون ازش تکهداری کنید و تمام مشکلاتش رو هم قبول کنید این دلسوزیا بیجاو فقط زحمت اطرافیان رو ناچیز نشون میده

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
قطعا مشکل داره و اگر دارو نخوره رفتارش بدتر میشه شما دارید از دور میبینید اون خانواده حتما کلی دکتر ...

دقیقا 

پسر من هشت ساله هست دکتر تشخیص داره رگه هایی از بیش فعالی داره دارو مصرف میکنه یک روز مادر یکی از همکلاسی هاش گفت شما بچه رو تربیت نکردین و سنش گذشته از یاد دادن این مسائل...

کاش تو جامعه جا بیوفته همون طوری که جسم بیمار میشه روح هم بیمار میشه و اینقدر بر چسب نزنن ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
قطعا جا افتاده و مردم درکشون بالاتر رفته ولی هنوز یکسری افراد اطلاع ندارن

هنوزم خیلی کم افراد قبول دارن یک سر به همین تاپیکهای اینجا که میزنن و درباره بیش فعالی هست بزنید نظرات رو بخونید متوجه میشید اینجا نمونه کوچکی از جامعه است 

این خانمی که میگم PhD داره و کلی ادعای فرهنگ و تربیت و ادب و شعورش میشه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
هنوزم خیلی کم افراد قبول دارن یک سر به همین تاپیکهای اینجا که میزنن و درباره بیش فعالی هست بزنید نظر ...

من خودمم قبلا برام بیماری های روان قابل درک نبود تا اینکه برای عزیزانم پیش اومد البته اون موقع سن کم بود ولی واقعا روان بدتر از جسم هست چون کمتر کسی همدردی میکنه

خداروشکر پسرتون ی مامان با درک داره همین کافیه 

من خودمم قبلا برام بیماری های روان قابل درک نبود تا اینکه برای عزیزانم پیش اومد البته اون موقع سن کم ...

قربون محبت شما❤️

باور کنید اینجا همش میگم اگر مشکل دارید برید روانپزشک نترسید اصلا حال دلتون رو خوب کنید

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اینجور که میگی نیست حتما اختلال روانی پیدا کردههمه اختلالا که مادرزادی نیست بعدا بروز پیدا میکنه

اختلال داره ولی میگم اگر باهاش صحبت بشه شاید یه سری کارا رو نکنه

چون واقعا ادم باهوشیه حتی با اون وضعش درسم خونده

کسی که تونسته با اون وضع خرابش درس بخونه و نمره هاشم خوب باشه قطعا متوجه میشه اگر بهش بگی فلان کار درست نیست فلان کار درسته

بیماری روحی و روان ربطی به فرهنگ و آداب نداره ....

میدونم

میگم ادم باهوشیه حتی با این وضع خرابش دانشگاه رفته

مثلا میگم بهش بگیم این حرفا رو نباید بزنی درست نیست اینکارو نباید بکنی

تو جمع باید اینجوری بشینی

عین یه بچه که هنوز با اداب اشنا نیست و باید بهش یاد داد

قطعا مشکل داره و اگر دارو نخوره رفتارش بدتر میشه شما دارید از دور میبینید اون خانواده حتما کلی دکتر ...

میدونم خیلی دکتر میبرنش و اینا

من نمیگم داروش قطع بشه

میگم باهاش یه جوری صحبت کرد که این کار درست نیست اینجوری رفتار کن اونکارو نکن