2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14035 بازدید | 339 پست
دقیقا ازنظر علمی مشکل داره!دچار عفونت های مکرر میشه

عزیزم شکل طبیعی آلت مردانه مشکلی نداره و ادرار از طریق مجرای ادراری خارج میشه به پوست که نفوذ نمیکنه 

ختنه کردن بیشتر جنبه زیبایی داره و اعتقادی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون خارجی ها اکثرشون ختنه میکنن

من دایی همسرم سوید هست و پسرش رو ختنه نکرده، پسرعموی من کانادا هست و پزشک هست و پسرش رو ختنه نکرده

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

من پسرمو ختنه کردم. یه سری دست مامانم بود موقع عوض کردنش با دستمال مرطوب تمیز نکرده بود. وقتی داشتم عوضش میکردم دیدم یه بوی نامطبوعی میاد. پوست آلتش اومده بود سر الت رو پوشونده بود. پوست رو که یکم کنار زدم دیدم کلی اسمگما اون زیره. آروم با دستمال تمیز کردم اون بو هم رفت. حالا فکر کن پسری که ختنه نشده چقدر اسمگما زیر پوستشه و چه میکروب و بیماری اون جا درست میشه

کاش بچه میارین یکم اطلاعات داشته باشید

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛  هرگز بخشیده نمیشی🪽🖤🤌🏻

وای بیچازه همسر ایندش🤢

چه ربطی به همسر آیندش داره؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دایی همسرم سوید هست و پسرش رو ختنه نکرده، پسرعموی من کانادا هست و پزشک هست و پسرش رو ختنه نکرده

اگر آشناهاتون اینایی هست که میگی ، توی نی نی سایت چرا دنبال اینی که با انجام ندادنش آیا مشکلی پیش میاد یا نه؟

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

ادرار تخلیه نمیشه و باعث عفونت میشه، خوددانی و افکار روشن فکرانه

عزیزم من خواستم کسایی که ختنه نکردن بیان و تجربشون رو بگن 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

چون هرچیزی منو شوهرم از منابع خارجی سرچ میکنیم هیچ چیزی جز ضرر پیدا نمیکنیم

کلا اگه به انترنت بود زندگیمون به تباه می رفت 

یکی میگه آب هویج خطرناکه 

یکی میگه پیاده روی نکنین ضرر داره کلا چرت و پرت زیاده

نه اصلا چون ناقص سازی پسرم هست ،

یه فازروشنفکری ابلهانه گرفتین تو دستتونو میتازونین 

بتازونین ببینیم آخرش چی میشه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫