2777
2789

نمیدونم یه حرفی نصیحتی تجربه ای 

بگین چجوری به فکر خودم باشم 

چجوری آروم بشم 

بگین چجوری به فکر خودم باشم 

من روزا گریه میکنم 

واقعا دارم اذیت میشم 

دعا کنید افسردگی نگیرم 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا کاش ننه بابا منم طلاق میگرفتن  ماهی  یکی دو بتر تو خونمون دعوا شدید

حالا خوبه  از اول زندگی با هم کنار نمیومد 4 تا بچه پس انداختن/:

واقعا ازشون کفری ام

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

چی باعث ناراحتیت میشه؟چه تغییراتی ایجاد شده؟تو خونه قبلیت هستی یا ن؟

عزیزم اونا مطمئنا دیگ نمیتونستن با هم ادامه بدن بهتره قبولش کنی و ب این فک نکنی ک ب خاطر تو باید کنار هم عذاب میکشیدن تو دیگ بزرگ شدی

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

اینو بدون همونطور که ازدواج هست 

جدایی هم هست 

سعی کن آگاهیتو ببری بالا 

جداییشون رو نقطه ضعف ندونی 

هر کدومشون برای تو عالی هستن 

تک تک والد خوبی ان 

اما کنار هم نه 

بپذیرش 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

عزیزم❤

به‌فکر موفقیت خودت باش

کلاس‌های مختلف برو: رقص، هنری، ورزشی

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

میشه یه سوال بپرسم

اگر برگردی به قبل دوست داشتی پدرو مادرت با هم بمونن یا دوباره جدا بشن

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

یکی از اقواممون زن و سوهر یه بچه داستن و طلاق گرفتن و هرکدوم الان ازدواج کردن و از ازدواج جدید بچه دارن اما این بچه طلاق از اول پیش پدربزرگ م مادربزرگش بزرگ شد من فکر میکنم یکی از دلایل موفقیت این بچه تا الان همین بوده الان این بچه با اقوام هردوطرف رابطه بسیار صمیمی داره حتی با زن باباش(هرچندکه خود زن بابا هم خانم محترمی هستند) و هم چنین پدرخوانده اش

مهمترین مساله اینست که از هبچ سمت حرف نبرید و نیارید حتی اتفاق های معمولی خوب دوطرف رو. 

بیجاره خدا رحمتش کنه

من به خدا مودی تر و دمدمی مزاج تر از والدینم ندیدم

فرض کن  دیروز دعوا شده و استکان و گردون و تو سر همدیگه شکستن فرداش انگار نه انگار بعد بازم یکی دو ماه دیگه  همین بساط/:

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

چی باعث ناراحتیت میشه؟چه تغییراتی ایجاد شده؟تو خونه قبلیت هستی یا ن؟عزیزم اونا مطمئنا دیگ نمیتونستن ...

من نمیگم برگردن 

من از این تغییر یهو حالم گرفته شد

هرکسی هم جای من بود سختش بود