2777
2789
عنوان

دعوا با دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 152 پست
عزیزمم دوستوتیتون چجوری بود مال ماهم چندماه دیگه میشه سه سال من یه ذره سیاست بلد نیستم وقتی که اینجو ...

همسرم خیلی دوس داشت فاب ببندیم اما من نه چون میترسیدم بازی بخورم خیلی دنبالم بود اوایل بدون فاز باهاش رفتم بیرون بعد دیدم قصدش جدیه ازدواج ازدواج میکنه منم باهاش جدی شدم و یک ماه بعدش دیدم خیلی دوسش دارم بعد ۲ سالم رسمیش کردیم

بنظرم اصلا پسر نرمالی نیسچرا میذاری دله تورو هتل فرض کنه؟

از نظر چی نرمال نیست اره خب 

الان میخام راهنماییم کنید که قدرمو بدونه من ایقد از خودگذشتگی میکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسرم خیلی دوس داشت فاب ببندیم اما من نه چون میترسیدم بازی بخورم خیلی دنبالم بود اوایل بدون فاز باها ...

عزیژم الهی خوشبخت بشید برا منم دعا کنید که بهم برسیم

همسرم خیلی دوس داشت فاب ببندیم اما من نه چون میترسیدم بازی بخورم خیلی دنبالم بود اوایل بدون فاز باها ...

میشه راهنماییم کنید یه مرد چجوری دلتنگ میشه و خودش میاد سمتت من بلد نیستم مردارو

امتحانم دارم هیچی نخوندم

از نظر چی نرمال نیست اره خب الان میخام راهنماییم کنید که قدرمو بدونه من ایقد از خودگذشتگی میکنم

راه سختی در پیش داری

کاملا تو همه چی خلاف قبل باش 

میگی پاپیچ میشدی؛پاپیچ نشووو!!!میدونم سخته اما به این فک کن که ازت فاصله میگیره 

شروع کننده ی پیام نباش اما تموم کنندش باش 

صبر کن خودش قرار بذاره اگرم گذاشت بگو بذار ببینم برنامم چیه خبر میدم بهت

برات مهم نباشه از خودت عکس استوری کن از بیرون رفتنت یا یه متنی که مثلا فانهپیامم نده تا بده بلافاصله ...

به نظرت کلا غیب بشم سراغمو نداشته باشه بهتر نیست؟

من بعد دعوامون ایقد حالم بد شد که پشت بند هم پیامش میدادم که حالم بده

سلام.دوس پسر ، شوگر، پارتنر و .... مصادیق فساد هستن. توبه کنید. این قبایح رو تاپیک نکنید تا سبب عادی ...

ای کاش شیرین و فرهاد بیو نمیذاشتین 

شیرین شوهر داشت 

قبایح نیست ؟ شما چرا عشق و عاشقی ترویج میدین 

راه سختی در پیش داریکاملا تو همه چی خلاف قبل باش میگی پاپیچ میشدی؛پاپیچ نشووو!!!میدونم سخته اما به ا ...

اکثرا من شروع کننده پیامم چون اون وقتی حالش بده حوصله نداره 

کلا زیاد همو نمیبینیم هروقت اون خودش حالش خوب باشه

سلام.دوس پسر ، شوگر، پارتنر و .... مصادیق فساد هستن. توبه کنید. این قبایح رو تاپیک نکنید تا سبب عادی ...

از سایت زنونه برو بیرون بعد در مورد فساد برای ما حرف بزن

و قسم به لحظاتی که تمام توان و تحملت به پایان رسیده اما تو دوباره دوام می‌آوری☄️