2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14039 بازدید | 339 پست
فقط هر کدوم همزمان با زنشون چند تا دوست دختر دارن

همین که در این حد نیستند قانونیش کنند و چهار تا چهار تا جلو چشم همدیگه تو یه خونه نگه دارن نشون میده هنوز به اندازه عربا هات نیستن و میل جنسیشون از سیاهپوست ها و عرب ها ثابت شده که کمتره

مگه به شمابرخورد؟؟؟ استاتر خودش زبون داره جواب میده

البته ادم میمونه به بی ادبی تو چی بگه .حرف نزنی کسی نمیگه لالی. عنوان تاپیک‌رو بخون بعد دهنتو باز کن

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ملت می‌خوان یه شیلنگ بگیرن روش خودشونو راحت کنن. به بچه وقتی بزرگ شد باید یاد بدی هنگام شستن پوستش ر ...

دقیقا جتی پزشک خودش هم گفت انجام نده و نیازی نیست، من ختنه رو به بچه هایی که مشکل ادراری دارن پیشنهاد میکنم، منم خواستم از تجربه کسایی که ختنه نکردن استفاده کنم که متاسفانه مردم ما اصلا عنوان رو نمیبینن و فقط میان توهین میکنن

عربای عربستانو میگمخب اگه اوناهم ختنه میکنن که دیگه هیچیاسی تو هم ختنه کن بچه رو مریض نکن با عقایدِ ...

من که ختنه نمیکنم 

فقط خواستم از کسایی که ختنه نمردن چندتا سوال بپرسم که ماشالله اینجا همه فاز نصیحت و توهین برداشتن

البته ادم میمونه به بی ادبی تو چی بگه .حرف نزنی کسی نمیگه لالی. عنوان تاپیک‌رو بخون بعد دهنتو باز کن

🤣

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بهتره از شوهرت بپرسی که اگه تصمیم باخودش بود این کارو میکرد یا نه!!!مطمئناً خانوما نمی تونن کمکی کنن

شوهرم که مخالف صد در صد ختنه هست ، فقط اینجا خواستم از کسایی ک ختنه نکردن بچه هاشون‌رو چندتا سوال بپرسم 

یعنی خدا خودش نرمال نیافریده؟ آدم ها با میزان لذت غیر نرمال به دنیا میان بعد که ختنه شدند نرمال بشن؟ ...

منم سوالم همینه، اگه اون پوست اضافه س چرا خدا اینجوری آفریده؟

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
استارتر عزیز ما ختنه نمیکنیم بچهامونو هیچوقت از هیچکس نشنیدم که مشکلی براش به وجود آمده باشه که مثلا ...

مرسی فدات شم 

پزشکش هم گفت ختنه نکن و مشکلی نداره بچه ک بخوای ختنه کنی. فقط میخواستم بپرسم شما ک ختنه نمیکنین‌ تا زمانی ک بچه پوشک داره برای نظافت و تمیزیش کار خاصی میکنین؟ من‌همیشه موقع تعویض پوشک‌پوستش رو میدم بالا و تمیز میشورم ، همین کافیه؟ 

مرسی فدات شم پزشکش هم گفت ختنه نکن و مشکلی نداره بچه ک بخوای ختنه کنی. فقط میخواستم بپرسم شما ک ختنه ...

حقیقتا من خودم بچه نداشتم که دقیق بدونم

ولی طبق چیزی که از بچه‌ای اطراف دیدم ، فقط همین تمیز شستنش سخته و همینطور که گفتید باید مراقبت کرد💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اسی یک چیز میپرسم بهت برنخورهسیگار کشیدن به نظرت ضرر نداره؟؟؟ برای خودت که مدتها کشیدی و ال ...

سیگار کشیدنم برای خودم مشکل داره و در دوران شیردهی هم الان نمیکشم و یا بخوام بکشم قبلش شیرمو میدوشم‌و بعدش تا چندساعت شیرنمیدونم بهش ، 

ولی ختنه کردن مسئله ای هست در مورد اینده پسرم که بخوام ناقصش کنم

استارتر طبق دعوتی که تو عنوان تاپیک کردی قاعدتا من نباید میومدمچون من یه پسر دارم که ختنه شده و ۲۰تا ...

عزیزم از این بعد برام اهمیتی نداره چون من اصلا ایران قرار نیست بمونم و نهایتا تا یکسالگی پسرم ایران هستم و کارامو کردم برای رفتن و فقط درحال حاضر هستم‌تا یکم سختی بچه داری بگذره و عادت کنم 

سیگار کشیدنم برای خودم مشکل داره و در دوران شیردهی هم الان نمیکشم و یا بخوام بکشم قبلش شیرمو میدوشم‌ ...

یعنی چی ک ناقصش کنی ، یعنی اینایی ک الان ازدواج کردن چشون شده😐👩‍🦯

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯