همین که در این حد نیستند قانونیش کنند و چهار تا چهار تا جلو چشم همدیگه تو یه خونه نگه دارن نشون میده هنوز به اندازه عربا هات نیستن و میل جنسیشون از سیاهپوست ها و عرب ها ثابت شده که کمتره
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ملت میخوان یه شیلنگ بگیرن روش خودشونو راحت کنن. به بچه وقتی بزرگ شد باید یاد بدی هنگام شستن پوستش ر ...
دقیقا جتی پزشک خودش هم گفت انجام نده و نیازی نیست، من ختنه رو به بچه هایی که مشکل ادراری دارن پیشنهاد میکنم، منم خواستم از تجربه کسایی که ختنه نکردن استفاده کنم که متاسفانه مردم ما اصلا عنوان رو نمیبینن و فقط میان توهین میکنن
استارتر عزیز ما ختنه نمیکنیم بچهامونو هیچوقت از هیچکس نشنیدم که مشکلی براش به وجود آمده باشه که مثلا ...
مرسی فدات شم
پزشکش هم گفت ختنه نکن و مشکلی نداره بچه ک بخوای ختنه کنی. فقط میخواستم بپرسم شما ک ختنه نمیکنین تا زمانی ک بچه پوشک داره برای نظافت و تمیزیش کار خاصی میکنین؟ منهمیشه موقع تعویض پوشکپوستش رو میدم بالا و تمیز میشورم ، همین کافیه؟
مرسی فدات شم پزشکش هم گفت ختنه نکن و مشکلی نداره بچه ک بخوای ختنه کنی. فقط میخواستم بپرسم شما ک ختنه ...
حقیقتا من خودم بچه نداشتم که دقیق بدونم
ولی طبق چیزی که از بچهای اطراف دیدم ، فقط همین تمیز شستنش سخته و همینطور که گفتید باید مراقبت کرد💚
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
استارتر طبق دعوتی که تو عنوان تاپیک کردی قاعدتا من نباید میومدمچون من یه پسر دارم که ختنه شده و ۲۰تا ...
عزیزم از این بعد برام اهمیتی نداره چون من اصلا ایران قرار نیست بمونم و نهایتا تا یکسالگی پسرم ایران هستم و کارامو کردم برای رفتن و فقط درحال حاضر هستمتا یکم سختی بچه داری بگذره و عادت کنم