2777
2789
عنوان

زن همسایمون شبا عربده میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 103 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد متنفرم از همسایه بی فرهنگ و پرسروصدا دیشب تا صبح صدای همسایه ومهموناش میومد.حرف زدن عادیشونم با عربده اس

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  در انتظار تیکر بارداری

همچین زنی مشخصه شوهر بدی داره و ازش ب ستوه اومده

یعنی همه خانمها در اثر داشتن شوهر ناخلف بی اعصاب میشن؟ هیچ خانمی به خودیِ خود بی اعصاب و وحشی نیست؟

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

امان از همسایه بد منم از همسایه شانس نیاوردم 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
ازکجامیدونی غذا اب نمیده چقد فضول

کسیکه تا ساعت۲-۳ظهر خوابه غذا میده؟ دختر بزرگش چهار سالشه وقتی ببینی شبیه یک و نیم ساله تا دوساله بهش میخچره.در حالیکه باباش قد بلند شاید۱۹۰ یا بیشتر باشه

يه خانمس اينجا سبك زندگيش همينه با بچه مدرسه ايي تازه افتخارم ميكنه 

البته ايشون قسمت سرو صدا اينارو نميگن نميدونم والا 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
اونها مستاجرن دوساله همینجان

با صابخونه صحبت کنین . بگین واقعا مارو اذیت میکنن. باهاشون اتمام حجت کنه. یا درست رفتار کنن یا ازونجا برن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
همسایه ما بچه ندارن.دعوا ندارند ولی صدای آه و ناله و گریه و التماس میاد تو اتاق مون دیوار رو عایق کر ...

چه جوری یعنی😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌