2777
2789
عنوان

زن همسایمون شبا عربده میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 103 پست
نمیدونم چی بگم.با خودم میگم دختر بزرگترش طفلی رو خیلی عذاب میده و میزنتش و عربده میکشه شاید یک ساعت ...

متاسفانه خانم مشکل جدی داره و باید به دکتر مراجعه کنه. چطوریشو نمیدونم.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دقیقا تمام فکرم دختراشه.خودمون تحمل میکنیم ولی اون طفلیهارو نمیتونم تو این شرایط ببینم.نمیدونم آیندش ...

شما بسیار خیر خواه  و انسان دوست هستید. هر کسی اینکار رو نمیکنه . ولی اون مادر بیماره و دست خودش نیست راهش فقط درمان توسط روانپزشکه باید شوهرش اول از همه بیادش برسه و ببرش پیش پزشک. از طریق شوهرتون به شوهرش بگه ... نمیدونم راهش همینه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه تون ها نه فقط یکی از شماها همهههههه تون اعتراض بدین برن گمشن دلم برا بچه هاش ...ای خدا💔

نمیخوام برن .میخوام کاری واسه دختراش بکنم.اگه بتونم تحویل آسایگاه بدمش

پیداست از دست شوهرش عذاب میکشه

نمیدونم.ولی شوهرش با احترام خیلی رام و آروم میشه و خانومه رو دوست داره.فقط درست سرکار نمیره.البته خانومه بی تقصیر نیست.چون پدر شوهرش برای شوهرش وانت خریده که کار کنه.زن طبق معمول داد وبیداد که همش سرکار میری من با این دوتا بچه تنهام. خب چکار کنه الان خوبه نشسته خونه!

خانم افسردگی داره بچه داری هم خیلی سخته بخصوص دست تنها

دقیقا خودم برای بزرگ کردن بچه هام دست تنها بودم و میفهمم چقدره سخته.رفتم در خونشون بهش پیشنهاد دادم که دخترت بیاد با دخترم بازی کنه.خودتم دوست داشتی بیا.ولی نذاشت