2777
2789
عنوان

زن همسایمون شبا عربده میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 103 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما تو خونشی که میدونی تا ساعت ۲ ظهر خوابه بچه هاش نه اب نه غذا دارن؟؟! کجا زندگی میکنید که همچین همسایه هایی دارید

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اونها مستاجرن دوساله همینجان

پس به مدسر ساختمان بگد به صاحبخونشون اطلاع بده

ماهم یه مستاجر اینطوری داشتیم

پسر مجرد بود

دیووونمون کرده بود با مهمونی های شبانه و بوی سیگار و دوستاش 

همه ساختمان اعتراض کردن و به صاحبخونش اطلاع دادیم 

بلندش کرد از اینجا

مادر 
یا خدا اینا دیگه کی هستند پوشک و ته سیگار تو راهرو عربده تا سه صبح حتما باید زنگ بزنی پلیس

حتما تماس میگیرم راهنمایی میگرم.ولی کمی میترسم چون به اصطلاح لات و سیگاری هستن.منم دختر مدرسه ای دارم که میره و میاد .میترسم دردسر شه

یعنی همه خانمها در اثر داشتن شوهر ناخلف بی اعصاب میشن؟ هیچ خانمی به خودیِ خود بی اعصاب و وحشی نیست؟

خیلی موثره. کمبود محبت باعث پرخاشگری خانمها میشه و بیشتر سر بچه هاشون خالی میکنن این کمبود رو.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ترکیبی زدی بزرگوار، شالیزار و جالیز😁

آره دیگه مواد صعنتی و سنتی باهم نداریم بزنیم مجبوریم 

کلمه ها رو باهم بزنیم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
فقط شما اعتراض دارید یا باقی همسایه ها هم هستن؟

همسایه های دیگه هم متوجه هستن  طوریکه  اومدن بهمون گفتن چرا اینا اینطورین اینهمه آشغال و بوی بد و پشه از طبقه ایناست.

ولی همه همسایه هامون خانم و اقا شاغلن.جز همین طبقه

حتما تماس میگیرم راهنمایی میگرم.ولی کمی میترسم چون به اصطلاح لات و سیگاری هستن.منم دختر مدرسه ای دار ...

به پلیس زنگ نزن عزیزم. با صابخونه صحبت کن بیرونشون کنه یا ادمشون کنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را