2777
2789

دعا بگیره 

بچه ها. ما خودمون یبار برای بابام گرفتیم بدون تاثیر بود هیچی نشد کلا بهترم نشد اخلاقش😑🔪

الان میخواد بره برای یه پسره که حس یه طرفه ای بهش داره دعا بگیره،

بهش میگم از خدا بخواه از اینهمه امام میگه چقد صبر کنم؟

۱سالو خورده ای پسررو میخواد پسره هم بهش احساس میکنم بی میل نیس،دوست نیسن البته هیچ حرفی نزدن تاپیکای قبلم گفتم بوتیک داره پسره

بوتیک مردونس اصلا نمیشه خواهرم بره نخ بده بابامم سخت گیره کلا آجیم بیرون نمیره زیاد😑

دخترخاله خودمم دوست پسرش نمی‌خواستش دیگه رفت دعا گرفت پسره اومد خواستگاری و الان۵ ساله بهترین زندگیو داره،

میگه پس چرا اون گرفت هیچیش نشد؟

همیشه ما بز میاریم بقیه جفت شیش؟

چیکار کنه ؟بزارم بره یعنی؟

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

وای بزن تو دهنش بشینه سرجاش 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بذار بره بعدا نگه فلانی مانع شد 

هر چند منم اعتقادی ندارم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
وای بزن تو دهنش بشینه سرجاش

کصخل‌شده 

من خودم فا.ل گرفتم اما دعا و طلسم خدایی نه،

این ۱۹ سالشع هی میگم بچه بشین بزار ببینیم خدا چی‌میخواد تو کلش نمیره که نمیره

نههههه

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
مادرشوهر خالم تو یه موردی دعا گرفت الان به بدترین شکل ممکن مردکارما یجوری میاد سراغت ......

اینا همه حرفه....

پس چرا مادرشوهر و خواهرشوهر من هیچیشون نمیشه؟ همیشه هم این کارو میکنن. جاری بزرگم ۳۰ ساله ازدواج کرده اینام از روز اول این مسائل رو برا تک تک عروسا داشتن

دعا نویس دخترخالتو میشناسین

فقط میدونم تهرانه 

اگر میدونستم که میرفتیم 

به ما نمیگن اصلاااا 

ولی انگاری کارش عالیه 

دختر خالم مثل ملکه ها زندگی میکنه

کصخل‌شده من خودم فا.ل گرفتم اما دعا و طلسم خدایی نه،این ۱۹ سالشع هی میگم بچه بشین بزار ببینیم خدا چی ...

بابا ادم به عقل رجوع میکنه میگه ندیده منو که بیاد جلو اصن باید ببینه یا ن ؟

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

میترسم فردا جنی بشه

نه بابا هیچی نمیشه 

یه دو ورق چرت و پرت و یا ات و اشغال میدن تاثیری هم ندارن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰