2777
2789
عنوان

خواهرم میاد بره برای یه پسره یه دقیقههههه همتون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 55 پست
اینا همه حرفه....پس چرا مادرشوهر و خواهرشوهر من هیچیشون نمیشه؟ همیشه هم این کارو میکنن. جاری بزرگم ۳ ...

والا بابام سخت گیره مامانم دیگع رفت پیش یه سید گرفت 

دریغ از یه ذره تاثیررررر 

این الان گوش نمی‌ده حرفمو

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

اینا همه حرفه....پس چرا مادرشوهر و خواهرشوهر من هیچیشون نمیشه؟ همیشه هم این کارو میکنن. جاری بزرگم ۳ ...

مرد 

جنازش 1 هفته تو خونه بود 

بعد ضربه مغزی شده 

حالا نمیدونم چجوری 

سرش خورد شده بود کرما مغزش میخوردن..........

همینجوری هم میاد  تو خواب  خالم حلالم کن 

نمیدونم والا

https://daigo.ir/secret/7824169306 ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا بابام سخت گیره مامانم دیگع رفت پیش یه سید گرفت دریغ از یه ذره تاثیررررر این الان گوش نمی‌ده حرف ...

ما که همیشه اثر مخربش رو توی زندگیامون دیدیم ولی اونایی که خودشون زندگی ماهارو خراب کردن کارمایی پس ندادن

دعانویس شمام خوب نبوده وگرنه اثر داره متاسفانه

به مادرت بگو سوره طلاق رو به نیت خوش اخلاقی بابات بخونه

سنگینی شدید میاره ،اصلا این کارو نکنه ،شاید اون یارویی که دوستش داره اصلا قسمتش نباشه چرا باید زوری ...

گاوه حالیش نی که 

میگم بهش 

میگ دوسش دارم

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

یه دوبار دیدش کلا🚶

کجایی هستید ؟

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مرد جنازش 1 هفته تو خونه بود بعد ضربه مغزی شده حالا نمیدونم چجوری سرش خورد شده بود کرما مغزش میخوردن ...

پس چرا مادرشوهر من تو ۸۰ سالگی از همه ماها سالم تره و بیشتر از قبل داره با دخترش به تر زدن به زندگیامون ادامه میده

یعنی میشه ما هم ی روزی از شر اینا راحت بشیم؟ دیگه امیدی ندارم

کدوم شهره دعا نویسه؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

پس چرا مادرشوهر من تو ۸۰ سالگی از همه ماها سالم تره و بیشتر از قبل داره با دخترش به تر زدن به زندگیا ...

اره بابا 

چوب خدا صدا نداره 

مگه چیکا میکنه حالا

https://daigo.ir/secret/7824169306 ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

اره بابا چوب خدا صدا نداره مگه چیکا میکنه حالا

سحر و جادو. دعانویسن...پدرشوهرم بود اون از وقتی بچه هاش ۳-۴ ساله بودن بهشون یاد میداده حالا یکی مثل شوهر من خنگ بوده یاد نگرفته و دنبالش نرفته یکی مثل خواهرشوهرم و پسراش هم یاد گرفتن هم تو زندگی عروسا به کار میبرن

به جز اینا از غیبت و تهمت و تیکه انداختن و... هم دریغ ندارن