2777
2789
عنوان

خواهرم میاد بره برای یه پسره یه دقیقههههه همتون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 55 پست
چقدر جالبه که یه بار تجربه کردین نتیجه ندیدین بازم میخواین تجربه کنین 🤣😂 جالبتر که اعتقاد دارین به ...

عزیزم من خودم با زبون بی زبونی دارم میگم رفتم و تاثیر نکرد چطوری جلو خواهرمو بگیرم بعد میای میگی میخوای بری؟؟😑😐💔

و اینکه دختر خالم خودش از دهنش در رفت ما که نگفتیم رفته

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو اگه عاشقت سد بهش رسیدی. اونوقت تو زندگی فهمیدی. بدرد. نمیخوره روزی بیست بار میگه ای کاش نمیکردم ...

عقل نداره راحته این دختر بخدا،

بهش میگیم کو گوش شنوا

سحر و جادو. دعانویسن...پدرشوهرم بود اون از وقتی بچه هاش ۳-۴ ساله بودن بهشون یاد میداده حالا یکی مثل ...

حالا اینا که انقد واردن تاثیری هم میگیرن؟😑😐

حالا اینا که انقد واردن تاثیری هم میگیرن؟😑😐

آره. ی جوری من و شوهرمو دعوا میندازن که خودمونم نمیفهمیم مساله به این سادگی مگه اینقدر جای بحث و کش مکش داره!! گاهی سر ی موضوع چرت ی هفته قهریم و هرچی هم تلاش میکنیم آشتی کنیم نمیشه تا سمت هم میایم دعوامون بزرگتر میشه

من همیشه قرآن میخونم و بقره پخش میکنم و صدقه میدم یا خروس قربونی میکنم میدم نیازمند تا اثرات کاراشون کمتر بشه

آره. ی جوری من و شوهرمو دعوا میندازن که خودمونم نمیفهمیم مساله به این سادگی مگه اینقدر جای بحث و کش ...

بسم الله  

چقددددد بیکارن بخدا😐😐😐😐😐

کاش جای اینکارا بیان حدااقل یکم ثواب کنن،

اینا که انقد قوین بیان یچی بنویسن این بابام دست از اینهمه سخت گیری برداره😐😂🔪😑💔