2777
2789
عنوان

به محل کار شوهرم مشکوکم

908 بازدید | 82 پست

بچه ها شوهرم جایی کار می‌کنه که خانوم و آقا هستن. به گفته خودش، آقایون اونجا مشروب میخورن اما این نمیخوره. به منم میگه من پیش خانوما کار نمیکنم و یه جا دیگه ام، اما چندبار بهش یهویی زنگ زدم، صدای خنده خانوما میومد.جوری بلند می‌خندیدن که پشت تلفن، صدای همدیگه رو نمیشنیدیم. بعد میگه به من ربطی نداره اونا میخندن، من که نمی‌خندم، کارمو میکنم.

اما چند روز پیش که بهش زنگ زدم، هربار پیش اونا بود و بهم می‌گفت دارم میرم قسمت خودم. پنج دقیقه بعد که بهش زنگ میزدم ، می‌دیدم آقا گوشیو قطع کرده دوباره رفته قسمت اونا. بعد می‌گفت کار داشتم که رفتم. بعد عصبانی شد گفت به من زنگ نزن، اس بده. به نظرتون من زیادی حساسم یا واقعا محیط اونجا مسمومه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوووه خیلی حساسی باباااا من خودم جایی کار میکنم ک خانوم و آقا هستیم آقا وقتی میان سمت اتاق ما ک کاری ...

توضیح دادم صدای خنده عنتر و منتر اونقدر زیاد بود که پشت تلفن صدای شوهرمو نمیشنیدم. و بهم گفته اونجا مشروب میخورن.

اوووه خیلی بده اینجوری پس اگه اینطوریه صد در صد شک کن بهش😐🤷🏻‍♀️

چه فایده شک من؟ وقتی یه چیزی میگم، با داد و بیداد جوابمو میده آبرومو همه جا می‌بره. چیکار کنم شک ام برطرف بشه؟

عجب چه شرکتیه ک اجازه مشروب خوردن آزاده اونجا 😐🤔

البته بگم فکرمی‌کنم آزاد نیست. مخفیانه جمع میشن میخورن. نمی‌دونم که منم سر در نمیارم. هرچیزی هم میگم، میگه اینجا پر از دوربینه.