2777
2789

دیگ نمی‌دونم چیکار کنم قرارع اتاقم بشه مطب توی امتحاناتمم هست کلی روم فشار وسایلم همش شلوغ شده 

کاش میشد بمیرم کاش میشد شوهر داشتم 

حالا بگید متاخلی بده کجاش بده ؟؟ همین قدر خوبه ک زندگی خودتو داری اختیار خودتو داری 

نفهمیدم چرا از خدا شاکی هستی؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

کشتی خودتو میخوای برو خوابگاه زندگی کن یه مدت 

چند سالته عزیزم ؟

میخوای آی دی مادرتو بدی من بهش بگم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا اتاقت قراره بشه مطب ؟مگه کجایی

خونه بابامم کاش خونه شوهرم بودم بابا هم ندارم بابام همیشه خونه ی پدر مادرشه از همونا مراقب می‌کنه چی بشه هفته ای یکی دوبار بیاد برای چیزی بخوایم بخره 

خیلی اذیتم هیچکس نمی‌فهمه چی میگم کیسه برام دعا کنید9

آره یک زیرزمین داشت مال من بود دیگ اتاقی نیست

برو خونه مامان جونت خاله ات عمه ات یه اتاق بگیر یه دو هفته یا برو کتابخونه ۸ ساعت کامل بشین بخون غذاتم ببر اونجا بخور در ضمن کتابخونه سرویس بهداشتی و نمازخونه ام داره میتونی بری دراز بشی استراحت کنی یه ساعت

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
زیر زمینو بده به خواهرت اتاق اونو تو ببر همون محل کارش بخوابه دیگه

آخه جای دیگ ای نیست بعد هم اون خونه زندگی خودشو داره خونه داره ماشین داره ولی خب خونش اپارتمانیه نمی‌شده اونجا بزنه 

خونه بابامم کاش خونه شوهرم بودم بابا هم ندارم بابام همیشه خونه ی پدر مادرشه از همونا مراقب می‌کنه چی ...

خب اگه بابات نیست مامانتم میخواد بره تو اتاق تو بشین تو حال درس بخون دیگه

خونه بابامم کاش خونه شوهرم بودم بابا هم ندارم بابام همیشه خونه ی پدر مادرشه از همونا مراقب می‌کنه چی ...

باشه عزیزم ناراحت نباش میگذره 

دیگه اتاق دیگه ای نیست که تو استفاده کنی؟

سعی کن تمرکز کنی روی درست بعد میتونی یه فکری واسه اتاق بکنی 

آخه جای دیگ ای نیست بعد هم اون خونه زندگی خودشو داره خونه داره ماشین داره ولی خب خونش اپارتمانیه نمی ...

تا وقتی اون نیست برو اتاقش درس بخون