2777
2789
عنوان

از پیامای نامزدم عکس میذارم📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 69 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از لحاظ روحی کم اورده اگه نامزد هستید 

اگه دوست پسرت هست داره میگه بای بای 

یا داره یه جوری میگه بهم کمک مالی کن 

که اینم خیلی بد هست خیلی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
چیکار کنم حالش خوب بشه آخه

واسه منم همینجوریه وقتایی که مشکل مالی دارن خیلی عصبی ان ، حرفایی که زدی خوبه ، بهش آرامش خاطر و اینا بده و اصلا گیر نده بهش ، خودش اوکی میشه کار دیگه ای برنمیاد از دستت

ببخشید که میپرسم عقدید درسته؟ 

مشکلات همیشه هست کم و زیاد داره اما به عقیده من دوست داشتن و احترام متقابل میتونه کنارهم نگهتون داره 

انشالله هرچی خیره پیش بیاد برات خواهری برات دعا میکنم 

بهش بگو کنارت میمونم تنهات نمیزارم باهم درستش میکنیم از این حرفا اگ خیلیییییییی پافشاری و اصرار کرد ک نههه باید بری من وضعم اینه بزار و برو ب هیچیم فکرنکن

ولی اگه کوتاه اومدو چیزی نگفت خب بهتر دیگه هیچی

مردا اینجورین نامزد منم اومد اینارو گفت تقریبا ولی وقتی ک بهش گفتم میمونم درستش میکنیم دیگه هیچ حرفی از جدایی نزده تا الان 

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

از لحاظ روحی کم اورده اگه نامزد هستید اگه دوست پسرت هست داره میگه بای بای یا داره یه جوری میگه بهم ک ...

چرا بده

چرا اگر ی زن ب مرد کمک مالی کنه بده 

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین