2777
2789
عنوان

از پیامای نامزدم عکس میذارم📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 69 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته اکثریت یه شکلن ولی اینقدرم مطمئن نسخه نپیچیدالان حرفای شما روی این خانوم اثر بذاره و ناخواسته ...

حالا اصن تاثیر حرفای ما به کنار . ولی خدایی من اگه ایشون خواهرم بود به خدا نمیذاشتم با همچین آدمی در ارتباط باشه آخه این آدم از همین اول داره میگه نمیتونم . چرا یه مسئولیت اضافه بذارم روی دوشش یا چرا کاری کنم که بعدا بگه خودت خواستی . بعضیا سنشون کمه و کلشو داغه باید واقعا چشمشون رو باز کرد و واقعیت رو بهشون گفت

درستو بخون حتما حتما ادامه بده و سعی کن بعد عروسبت سریع بچه نیاری ، باهاش با مهربانی حرف بزن معلومه که با مهربونی رام میشه باهم برید مشاوره یکم حالش بهتر بشه کمکش کن 

حالا اصن تاثیر حرفای ما به کنار . ولی خدایی من اگه ایشون خواهرم بود به خدا نمیذاشتم با همچین آدمی در ...

حرف شما اگه درحالت عادی بگه درسته ، ولی آخه نامزدشم تو شرایط بدیه طبیعیه حال روحیش بد باشه و یه حرفایی بزنه که به حالت عادی برگرده نظرش اون نباشه خب

حرف شما اگه درحالت عادی بگه درسته ، ولی آخه نامزدشم تو شرایط بدیه طبیعیه حال روحیش بد باشه و یه حرفا ...

من نفهمیدم اصن چند سالشونه در چه مرحله ای هستن مثلا دوستن یا چی. به نظرم کم سن میان

من نفهمیدم اصن چند سالشونه در چه مرحله ای هستن مثلا دوستن یا چی. به نظرم کم سن میان

شما که اینقدر با تجربه اید باید بدونید مردا حسابشون خالی باشه مغزشون قفل میشه ، اگه درحالت عادی همچین حرفایی زده بود با شما موافق بودم ، ولی چرتو پرت گفتن وقتی از چند جهت توی فشاره طبیعیه بنظرم 

شما که اینقدر با تجربه اید باید بدونید مردا حسابشون خالی باشه مغزشون قفل میشه ، اگه درحالت عادی همچی ...

نه والا ما هم هزار بار تحت فشار مالی بودیم ولی هیچ وقت چنین حرفایی به هم نزدیم . طرف شاید شغل درست حسابی نداره کم سنه و واقعا نمیخواد ازدواج کنه یا کسی رو همراه خودش تو این همه مشکل آدم باید واقع بین باشه اگه بعد ازدواج بود عقد بود یا طرف آدم پخته ای بود میگفتیم باید بسازیم .توی دوستی اگه باشه که اصن منطقی نیست