2777
2789
عنوان

باردارهاااا بیاید تست های تعیین جنسیت دروغ محض

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 85 پست
نه دیگه پسر بود دختر شد

چنتا بچه داری؟بعدیاتو چی نشون میده 

منکه دیگه به این چیزا اعتماد ندارم دخترم بدنیا بیاد یا میرم آی وی اف یا دیگه نمیارم

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چنتا بچه داری؟بعدیاتو چی نشون میده منکه دیگه به این چیزا اعتماد ندارم دخترم بدنیا بیاد یا میرم آی وی ...

من یک پسر دارم 

از اول میگرفتم کلا برام یک دونه پسر میومد یک دونه دختر 

پسر درست بود دوباره که باردار شدم سقط شد الان برام یک پسر نشون میده دو تا دختر عوض شده 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من یک پسر دارم از اول میگرفتم کلا برام یک دونه پسر میومد یک دونه دختر پسر درست بود دوباره که باردار ...

شاید اون که سقط شده دختر بوده یه دختر دیگم بعد میاری 

همون دیگه قبلش کلا دوتا بچه بود جالبه برای همسرم هم میگرفتم همین بود یکهو تغییر کرد

برای من اول چهارتا نشون میداد اولی پسر دیشب یکهو عوض شد و اولی و دختر زد 

خاهر دگرگون شدم

برای من اول چهارتا نشون میداد اولی پسر دیشب یکهو عوض شد و اولی و دختر زد خاهر دگرگون شدم

حالا من اقدامم جواب داد هر وقت معلوم شد جنسیت چیه حتما میگم بهت 😄😄😄

هرچی آرزوی خوب مال تو 
حالا من اقدامم جواب داد هر وقت معلوم شد جنسیت چیه حتما میگم بهت 😄😄😄

الهی صحیح و سالم و هرچی که دوس داری باشه

برای منم دعا کن با اینکه بچه اولم هست خیلی حرف می‌شنوم از اطرافیان ولی خودم عاشق دخترم شدم

الهی صحیح و سالم و هرچی که دوس داری باشهبرای منم دعا کن با اینکه بچه اولم هست خیلی حرف می‌شنوم از اط ...

قربونت عزیزم 

میدونم شرایط رو 

تازه من اولی پسره دومی که باردار شدم خانواده شوهر فقط میگفتن پسر باشه بازم انگار دست منه 

منم دختر خیلی خیلی دوست دارم

هرچی آرزوی خوب مال تو 
قربونت عزیزم میدونم شرایط رو تازه من اولی پسره دومی که باردار شدم خانواده شوهر فقط میگفتن پسر باشه ب ...

تآره برا این کلی رژیم گرفتم 

رژیم پسر داشتی؟ تخمک گذاری اینا هم رعایت کردی؟

آره مو به مو با کیت تخمک گذاری و معلوم کردم جوش شیرین تزریق کردم..قهوه دادم همسرم کمپرس یخ گذاشت..دوماه عرق کاسنی خورد همسرم..صبحا کاچی میخوردم  لبنیات از هشت ماه پیش حذف کرده بودم خرما و فلفل سیاه نکوبیده میخوردم..ولی تمام اینا بازیه بنظر من شانسیه

منم فعلا در حال رژیمم🥲یبار هم آی یو آی کردم نگرفت😔

برای پسر یا کلن برای بچه؟عزیزم به رژیم اصلا دلخوش نکن همون آی یو آی هم ۸۰ درصده فقط آی وی اف 

برای پسر یا کلن برای بچه؟عزیزم به رژیم اصلا دلخوش نکن همون آی یو آی هم ۸۰ درصده فقط آی وی اف

برای پسر، یه دختر دارم

آی وی اف خیلی هزینه اش زیاد و سخته 

همون آی یو آی هم برای من خیلی سخت بود خیلی