2777
2789
عنوان

باردارهاااا بیاید تست های تعیین جنسیت دروغ محض

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 85 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هم همه چیزم پسر بود ولی دختر شدامااااااا طبعش گرمه وقتی نشانه های جنسیت رو میگن ،بعدش اضافه میکنن ...

من یه عالمه جوش شیرین تزریق کردم که میگن اسپرم دختر و میکشه 

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

رژیم رو حداقل باید از یک سال قبل اقدام شروع کنی و خیلی رعایت کنی هم خودت هم همسرت تازه بازم صددرصد ن ...

من اصلا چیزی سردی نخوردم به همسرم کاسنی میدادم

باور کنید منم سالهاست میگیرم و دقیق درسته ولی چند نفر از پارسال گرفتم درست نشون نداده

منو قبل سونو پسر نشون میداد بعدی و دختر الان کاملا برعکس شده دیگه بهش اعتماد ندارم🤣🤣ولی در کمال ناباوری مادرم و مادربزرگم و درست نشون میده حتی سقط شده هارو..

منو قبل سونو پسر نشون میداد بعدی و دختر الان کاملا برعکس شده دیگه بهش اعتماد ندارم🤣🤣ولی در کمال نا ...

من برای مادربزرگ همسرم گرفتم ده تا بچه داره من ترتیبش رو نمیدونستم ولی درست اومد کامل 

برای خودم عجیبه ۲۰ساله دارم میگیرم جدیدا این جوری شده

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من برای مادربزرگ همسرم گرفتم ده تا بچه داره من ترتیبش رو نمیدونستم ولی درست اومد کامل برای خودم عجیب ...

والا نمیدونم من فکر میکنم فکر خودم روش تاثیر داره باید یکی برامون بگیره که ندونه ما بچه چی دوس داریم

من برای مادربزرگ همسرم گرفتم ده تا بچه داره من ترتیبش رو نمیدونستم ولی درست اومد کامل برای خودم عجیب ...

البته میگن تو بارداری برعکس جواب میده شماهم تو بارداری گرفتی؟

والا نمیدونم من فکر میکنم فکر خودم روش تاثیر داره باید یکی برامون بگیره که ندونه ما بچه چی دوس داریم

ربطی نداره باور کن من حتی برای غریبه ها هم گرفتم درست دراومد نمیدونم چی شده بهش 

له کلی از فامیل زنگ زدم دل خوش نکنن به این 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
ربطی نداره باور کن من حتی برای غریبه ها هم گرفتم درست دراومد نمیدونم چی شده بهش له کلی از فامیل زنگ ...

آره من به این تست خیلی اعتماد کرده بودم چون برای همه درست اومد ولی برعکس شد

آره من به این تست خیلی اعتماد کرده بودم چون برای همه درست اومد ولی برعکس شد

برای عمه ام گرفتم اولش دو تا پسر میومد بهش گفتم هرچی میگیریم درست نمیشه دو تاپسر میاد گفت خوب داشتم فوت کردن ...

یا سقط خاله ام رو نشون داد 

هرچی آرزوی خوب مال تو