2777
2789
عنوان

باردارهاااا بیاید تست های تعیین جنسیت دروغ محض

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 85 پست
دقیقا اینقدر اینجا شنیدم که چه‌قدر هزینه کردن و رژیم های خیلی دقیقی رعایت کردن که جنسیت موردنظرشون ب ...

واقعا خدا بد تقسیم میکنه نمیدونم رو چه حکمتی

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۰ هفته و ۶ روز😢

منم از ۶ هفته شروع شد اوجش ده هفته بود ۱۲ هفته کم کم فروکش کرد الان دیگه حالم خوبه خوب شده تو هم نگران نباش تا سع ماهه داری..ولی دمیترون هم یبوست میاره من خیلی یبوست شدم شدید..

منم از ۶ هفته شروع شد اوجش ده هفته بود ۱۲ هفته کم کم فروکش کرد الان دیگه حالم خوبه خوب شده تو هم نگر ...

ایشالا ک تموم شه 

اوایل شبا بود 

بعد کم کم صبحم اضافه شد 

الان کلا یه سره تهوع دارم 

اره یبوست ک از اول بارداری داشتم 

سبزی و کاهو اینارو نمیتونم بخورم😭میوه نمیتونم بخورم 

چایی و چچیزای ابکی جز اب لب بزنم ترش میکنم 

خدا کنه منم تموم شم

ایشالا ک تموم شه اوایل شبا بود بعد کم کم صبحم اضافه شد الان کلا یه سره تهوع دارم اره یبوست ک از اول ...

تا دو هفته دیگه کم میشه منم خیلی بد ویار بودم خیارو میوه اینا حالم بهم می‌خورد ماست و دوغ اوقم میزد ولی درست شد..سر بچه قبلیات تا چندماه داشتی 

دوهفته😭😭😭ایشالا دختر و سالمه باشه عزیزم

ویتامین دی و مولتی ویتامین من شروع کردم از آخر ماه سوم ب خوردن خیلی رو تهوعم تاثیر گزاشت...یعنی بو ترشی و سرکه و سیب زمینی وحشتناک معدمو می‌آورد بالا

ویتامین دی و مولتی ویتامین من شروع کردم از آخر ماه سوم ب خوردن خیلی رو تهوعم تاثیر گزاشت...یعنی بو ت ...

ویتامین دی رو بهم داده بود هرروز بخورم 

الان یدوفولیک بهم داده 

وای اره سیب زمینی تهوع اوره