2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۴۳فک کنماخع بابای بدبختم صب ۷میره کار تا۷شب اخه درد بلاش بخوره تو سر من چرا باهاش اینکارو کنه

مامانت یه روز خودش تقاص کاراشو پس میده

من هرچی ادم خائن دیدم یه روزی پوزشون به خاک مالیده شده.

چطور دلش میاد نون زحمتکشی پدرتو بخوره و برای یکی دیگه خوش رقصی کنه😥

مامانت یه روز خودش تقاص کاراشو پس میدهمن هرچی ادم خائن دیدم یه روزی پوزشون به خاک مالیده شده.چطور دل ...

والابخدا پدربدبخت صب تاشب کارمیکنه براش اونوقت بخاطراینک براش وقت نمیزاره وب ناچارکارمیکنه بایدخیانت کنه 

حضوری میره میاد دیگه

عزیزم بنظرم نذار کسی بفهمه چون متاسفانه در جامعه ما انگ مادر و پدر رو به بچشون نسبت میدن بین خودت و مامانت حلش کن نذار احدی بفهمه که بعدا شرایط زندگی تو هم تغییر میکنه

مامانت یه روز خودش تقاص کاراشو پس میدهمن هرچی ادم خائن دیدم یه روزی پوزشون به خاک مالیده شده.چطور دل ...

اره میدونم ولی کاش از داداشم ابجیم نکشه گناه دارم خیرسرم اومدم چن روز خونشون بمونم بابای بدبختم صب بلند شد رف بعد اینکه اون رف اینم بلند شد موهاشو سشوار کشید ارایش کرد میرم پارک ورزش هنذفری گذاش رف

خواهرمم بچس ۱۴سالشه میگم نکنه موقعه امتحان مغزشو درگیر کنم انقد خود خوری میکنم حد نداره

نمیدونم چجوری تا فهمیدی نرفتی خِرِشو بگیری و تحمل کردی تاالان.

نه پس خواهرتو عمرا نگو.سنِ نوجوانی هم هست لابد اگه بفهمه مادرش خیانت کرده اینم میره هر کاری میکنه چون وقتی مادر بی قانون باشه بچه هم مث اون میشه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

اره میدونم ولی کاش از داداشم ابجیم نکشه گناه دارم خیرسرم اومدم چن روز خونشون بمونم بابای بدبختم صب ب ...

باهاش میرفتی برنامه هاش بریزه به هم

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...