2777
2789
با یه خط دیگه مامانت رو تهدید کن 🤷🏻‍♀️بگو مثلا از اقوامی

اخه سواد اس ام اس نداره زنگم بزنم درجا میفهمه ب کسیم نمیتونم بگم میگم اگه شوهرم بفهمه چی ابروم میره حداقل از این نوه هاش خجالت بکشه

میترسمممم خیلییی زیاد

مامانت چجوری نمیترسه؟

بعضی خیانت کارا چجوری نمیترسن از آبروشون؟نمیترسن فیلمشون پخش بشه یا مثلا شوهرشون بفهمه سرشونو ببره،چجوری از خدا نمیترسن 

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زود تصمیم نگیر از اونجایی که گفتی ماست مالی میکنه به نظرم به حد کافی مدرک داشته باش اگر برادرت منطقی و آرومه بهتره با اون مشورت کنی تا اون آقا بیشتر حساب ببره ازتون خودتم به رو مادرت بیار

برادر نگووووبه خاهرت بگو حتما باهم هم فکری کنین نذارین آبروتون بره.حتما زبونم لال باید فیلمش دربیاد ...

خواهرمم بچس ۱۴سالشه میگم نکنه موقعه امتحان مغزشو درگیر کنم انقد خود خوری میکنم حد نداره

اگه کم بزاره باید خیانت کنه

من همچین حرفی زدم عزیزم؟!

فقط سوال پرسیدم اگه واقعا همچین مسئله ای باشه باید با جفتشون صحبت کنی و ببریشون پیش یه مشاوره زنا معمولا بخاطر کمبود توجه و محبت دست به همچین کارایی میزنن