2777
2789
حرفت درسته ولی منطقی نیست اخه عزیزم.پس تعهد چی میشه؟اونوقت اصلا این دنیا ارزش داره که بخاطرش خودتو آ ...

وقتیم ۳.۴سالم بود این قلط کرده قشنگ یادمه ولی از وقتی این فهمیدم اون یادم رفته کلا

میگه حانم فلانی برام لباس زیر گرف سایزمم میدونه بکل خفه شدم

خالم داره قرعه مینویسه اسم اینم نوشته میگه چی بنویسم اسم ی مرد گف بعد منو اجیم هم دیگه رو نگا کردیم ...

دیگه خیلی داره تابلو بازی درمیاره.اگر ابروتون براتون مهمه اگر زندگیتون مهمه به مادرت بگو.دیگه کم کم داره عقلشم از دست میده و کم کم انقد براش عادی میشه همه کاری میکنه.

به خودش بگو یا به مردِ پدرسوخته زنگ بزن با عصبانیت تهدیدش کن،بگو جوری از زندگیش میری که نه نامی ازت باشه نه نشومی.بگو نمیخواد بهشم بگی رفتی چون من خطِشو دایورت کردم رو خودم،با هر خطی زنگ بزنی من میفهمم مکامله هاتونو میشنوم.بگو به مادرم نگفتم تا به وقتش ولی تورو میتونم پیدا کنم قیمه قیمه ات کنم و.....

حداقل هارتو پورتِ الکی هم نمیتونی بکنی اسی؟که نذاری ابرو ریزی بشه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتیم ۳.۴سالم بود این قلط کرده قشنگ یادمه ولی از وقتی این فهمیدم اون یادم رفته کلامیگه حانم فلانی بر ...

خاااک فقط خااااک

چجوری باهاش دعوا  نمیکنی اخه

تحمل نکن اون حق‌نداره این کارو کنه

یه مرد پیدا کن شماره ی اون آقا رو بهش بده تهدیدش کنه بگه اگر گورتو گم نکنی میام میکشمتبه هیچ کسی از ...

میگه قبلا هم ازین کارا کرده مادرش

این نبود یکی دیگه

باز خداروشکر بچه هاش ابرومندن،خوبه اینا شبیه خودش نشدن.

اصلا حیا نداره من نمیتونم کمکی کنم واقعا اوه

دیگه خیلی داره تابلو بازی درمیاره.اگر ابروتون براتون مهمه اگر زندگیتون مهمه به مادرت بگو.دیگه کم کم ...

رفتم خونم باید زنگ بزنم اون مرد تهدید کنم بهش بگم پاشو از زندگیش بکشه بیرون بعداونم صدرصد ب این میگه دیگه ولی نمیدونم را خجالت میکشم مامانم بفهمه من میدونم از بچگیم همینطوری یودم

یه کار دیگه میتونی بکنی بنظرم اول تعقیب کن یه عکسی،چیزی بگی ازشون از شمازه و گوشی مادرتم عکس بگیر که اسمشو به یه زن سیو کرده ...بعدبه همسرت بگو اگه ادم منطقی هست بگو به اقاهه زنگ بزنه بگه مزاحم این خانم میشی دفعه دیگه مزاحم بشی شکایت میکنم برااین میگم بگو مزاحم میشی (احتمالا بگه خودش بهم زنگ میزنه اینجوری لو میرن  )صداشونم ضبط کن حتما اصلااااا هم به داداشو خواهرت اصلااااااا نگو چون هیجانی عمل میکنن برادرت ممکنه بره طرفو بکشه خط مادرتو بشکون  وقتی داره هی تماس میگیره بگو خراب شده میرم خدماتی برات درستش میکنم بعد برو خط جدید بگیر براش بگو پلیس قطعش کرده  یا اصلا شکایت روش بوده دیگه ازش استفادع نکن میگیرنت ....اگه هم نمیتونی به همسرت بگی از همین کار اخر درمورد پلیس فتا استفاده کن شاید ترسید بگه پلیس میگیرتم 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

یا کلا برو پلیس فتا شاید کمکت کردن خیلی انسانای خوبی هستن به داد همه میرسن مطمئنن منطقی میتونن درستش کنن برات

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
یه کار دیگه میتونی بکنی بنظرم اول تعقیب کن یه عکسی،چیزی بگی ازشون از شمازه و گوشی مادرتم عکس بگیر که ...

ب همسرم ک اصلا نمیتونم بگمممم درستش اینکه ک خودم زنگ بزنم ببندمش ب فوش ناسازا اگه ب مامانم بگه ک ببینم ب روم میاره پلیس فتام دوتا بچه کوچیک دارم یکیش ۳ ماهشه نمیتونم اصلا جایی بزارم برم