2777
2789
عنوان

بالاخره نوبت عمل اسلیو گرفتم ولی هنوزم میترسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2384 بازدید | 114 پست

آخه ببین حتی عمل اسلیو کنی بعدش رعایت نکنی بدتر از قبل برمیگرده الآن نعیمه نظام دوست رو ببین چقدرشده دوباره،بعد عمل اسلیو هرماه باید بیشتر از شش هفت میلیون مکمل پروتئینی بخوری فقط،حتی اگر اسلیو هم نکنی رژیم پروتئینی بگیر تا عید ۲۰ کیلو کن میکنی

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
۱۱۰ کیلوام قبلا با فستینگ و پیاده روی خوب کم کردم ولی بعد یه مدت برمیگرده ... بخاطر چاقیم باردار نمی ...

شما باید روش تغدیه رو برای همیشه و تا آخر عمرت عوض کنی 

رژیم همیشگی با ورزش 

با مصرف پروتئین و سبزیجات- وخوردن  آب- حذف قند و شکر مصنوعی -کاهش نان و برنج وماکارونی 

خیلی راحت میتونی ۲۰ کیلو کم کنی 

با حذف قندوشکر ۵ کیلو اولش کم میکنی بعد میری مرحله بعد 

باید هدفهای کوچیک بزاری 

عمل نکن چون باید بعدش پرهیز داشته باشی و کلی استرس و تنش داره 

مطمئنم میتونی بدون عمل کم کنی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت نمبخوایی نرو . گوش به حرفشم نده .‌با باهم اراده کنیم کم کنیم .‌منم چاقم . ۱۷۰ ۱۰۰ وزنمه . یه با ...

میگه خستم کردی انقد رژیم گرفتی ول کردی

بچه ۱۳ سالش شد هنوز خواهر برادر نداره 

از طرفیم اینستا پر شده از فیلم قبل و بعد عمل ... همه ام که راضی... توو مطب دکتر با هر کی حرف زدیم میگفتن کاش زودتر عمل میکردیم !!

💕

نه ببین باید توی بشقابت ۵۰ دررصد پروتئین باشه ۲۵ درصد سبزیجات باشه ۲۵ درصد حالا نون یا برنج ،پروتئین سالم مثل مرغ کع تقریبا بیشترین پروتئین رو داره،تن ماهی بدون روغن هم پروتئینش خوبه 

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
آخه ببین حتی عمل اسلیو کنی بعدش رعایت نکنی بدتر از قبل برمیگرده الآن نعیمه نظام دوست رو ببین چقدرشده ...

توو این سالها انقد رژیم گرفتم ول کردم که دیگه نمیزاره میگه تو نمیتونی ... فقط عمل😢

💕
توو این سالها انقد رژیم گرفتم ول کردم که دیگه نمیزاره میگه تو نمیتونی ... فقط عمل😢

چون خودت شک داری همه راه حل رژیم دادن پس حالا که میخوای اسلیو کنی دیگه با آرامش خاطر برو انشالثالله به زودی با یک هیکل ظریف و تراشیده راه بری

انشالا که خیره . کلی من نه پولشو دارم نه مراقبت بعدش کسی هست ...من بیچاره فقط رژیم . 😪

منم هیشکی رو ندارم قرار شوهرم مرخصی بگیره

پسرمو موندم چیکار کنم هیشکی نیست پیشش باشه

💕