2777
2789
عنوان

بالاخره نوبت عمل اسلیو گرفتم ولی هنوزم میترسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2384 بازدید | 114 پست
الان با خودت چند چندی؟؟؟پس خودت خواستی اون بنده خدا مقصر نیستهی اصرار کردی حالا یهو پشیمون شد ...

ببین چندساله انقد رژیم گرفتم شکست خوردم همش میگفتم عمل میکنم ... شوهرم راضی نبود حتی نمیذاشت اسمشو بیارم حالا بخاطر هزینش و ترس از عوارضش...

ولی حالا که دنبالش رفتم همه ی کارهارو کردم میبینم رژیم خیلی بهتر و آسونتره....

💕
چه خوب 10کیلو تو دوهفته فستینگ‌چند بار در هفته ؟پیاده روی رو میشه دو تا نیم ساعت جدا انجام داد؟

اره من وزنم خیلی سریع پایین میاد به همون سرعتم بالا میره ... هرروز فست بودم ۱۰ روز یکبار چیت میکردم پیاده روی ام روزی یکساعت مداوم بود

💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر جان من میفهمم چی میگی، خودن اضافه وزنم ۱۵ کیلو هست ولی واقعا چند ساله درگیر همینم همش انواع ...

مرسی قربونت برم توکل به خدا دیگه دیروز روز عملم رو گرفتم ...خیلی میترسم ولی دلم لک زده برا یه لباس خوشگل اعتماد به نفسی که لاغری به آدم میده... به اینا فکر میکنم میگم اره عمل میکنم بعدش بازدودل میشم

💕

موفق باشی 

زن داداشم انجام داد ،از ۱۳۸ اومد ۷۸ ،انقدددددر ناز شد ،فقط باید حتما مکمل های ویتامینتو بعد عمل مرتب بخوری 

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

سلامت باشی عزیزم دکترم که یکی از بهتریناست ولی خب من میترسم...شوهرم چندساله منو از دوستو همکاراش پنه ...

💔

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂