2777
2789
عنوان

مامانم روانیم کرده

124 بازدید | 9 پست

۲۰ سالمه و یک ساله دانشگاه میرم. رشته ام بهداشته، هر بار میشینم باهاش حرف بزنم راجب موضوعات مختلف برمیگرده و با غر غر میگه: تو چطور راجب اینا میدونی؟ سال های پیش درس نمیخوندی می‌رفتی این چیزا رو یاد می‌گرفتی ؟ برای همینه به اونی که میخواستی نرسیدی.

دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار. مردم خوشحال میشن که فرزندشون راجب دنیای الان میدونه، که راجب موضوعات مختلف اطلاعات داره. این انگار کفریش در میاد و هر چیزی میشه ربطش میده به کنکور که یک سال از روش گذشته...

دیگه واقعا داره گریه ام میگیره... من دلم میخواد با مامانم راحت باشم. که حرف بزنم، شوخی کنم، دقیقا عین خواهرم که باهاش راحته اما هر بار ازش سرزنش و سرکوفت زدن می‌شنوم. 

به چی دلمو خوش کنم؟ نه دوست درست و حسابی دارم، نه مادرم به حرفام گوش میده، نه خواهرم باهام راحته. پیش کی زبون باز کنم؟؟؟ 

این کاربری دست چندین نفر است.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یاد گرفتم دیگ با مامانم راجب هیچی حرف نزنم🤣

پس با کی حرف بزنم راجب موضوعات عادی؟:) 

راجب اسکویید گیم داشتم حرف میزدم باز با غر غر هاش افتاد به جونم 

این کاربری دست چندین نفر است.

منم هیچ کی ندارم

خواهر ندارم

مادرمم اصلا نمیشه باهاش یه کلام حرف زد

منم دلم یه مامان میخواد

مثل مادر جاری هام

خسته و بریده شدم از زندگی😭😭😭😔😔

یه کلام حرف باعث یه فرسایش مغز طولانی میشه

خانه شماره 12 میدان گریمولد
پس با کی حرف بزنم راجب موضوعات عادی؟:) راجب اسکویید گیم داشتم حرف میزدم باز با غر غر هاش افتاد به جو ...

دقیقا منم همینو میگفتم

پس با کی حرف بزنم یا حتی درددل کنم... ولی خب کم کم ب مرور کمش کردم حرف زدن باهاشو یکم دردناکه ولی خب...

سعی کن بنویسی دوست پیدا کنی