2777
2789
عنوان

بالاخره نوبت عمل اسلیو گرفتم ولی هنوزم میترسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2389 بازدید | 114 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۰۹۳۶۱۵۳۰۱۸۱ لینک نمیشه گذاشت بگو تو کانال ببرتت خودت همه چی تحقیق کن فردا من مقصر نشم

من ده جور قرص گرفتم اثر نکرد قرص چیه

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

خوب تحقیق کن من شنیدم این عمل تو بعضی کشورا مثل کره جتوبی ممنوعه چون میگن یه تکه از معدتو میبری در ص ...

خب این کاربرهم که این حرف رو زده قصد خالی کردن دل اسی رو داشته ؟؟به هرحال امیدوارم همه چیزبه خیربگذره براتون

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

دیگه کار از قرص گذشته برا من چون بزرگترین لذت زندگی غذا خوردنه از بعد عمل میترسم😢

ناراحت شدم برات 

همسایه ما آخه انجام داد داره بر میگرده چند نفر رو دیدم که میگن برمیگرده انشالله برا شما خیره

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
نمی خوام دلتو خالی کنم ولی به چیزی دلت راضی نیست نکن ب حرف دلت گوش کن شوهرت مگه رضاگلزاره

😅نه نیست ولی چند ساله دیگه خسته شدم از توهین و تحقیرا ... خیلی میترسم

💕
به مرز ترکیدن رسیدم دیگه قدم ۱۷۰ وزنم ۱۱۰

بخداوزنت خیلی زیادنیس ،بازم خوب فکرات بکن من میدونم با رژیم و ورزش و پیاده رویی میتونی لاغربشی

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

انشا ٕ الله ک خیره بسلامتی بری وبیای..مردا همه دیوانه شدن نمیدونم از جون زنا چی میخوان .فقط راجع به ...

سلامت باشی عزیزم دکترم که یکی از بهتریناست ولی خب من میترسم...شوهرم چندساله منو از دوستو همکاراش پنهون کرده بخاطر چاقیم😢

💕