ما هشت ساله ازدواج کردیم ی دخترم داریم شوهرم وندرپزی یبار قهر میکنه خود ب خود جوری چندروز قهره ک انگار ما ی دعوایی شدیدی کردیم ...در مواقع عادی اصلا نه تعریف نه هیچی فقط برا رابطه میاد سمتم در مواقعی که اینجوریه اصلا نگامم نمیکنه بعد هم آشتی نمیکنه اگر بخواهیم جایی بریم یا کسی بیاد یا من باهاش حرف بزنم در غیر این صورت معلوم نیست تا کی قهر باشه بخدا دارم میپوکم همش وقتی اون نیست گریه میکنم میگن حتما من زشتم بدردنخوررم 😓😓
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
دیشب دیگه صبرم تموم شده بود بهش گفتم گف تو مقصری عادتشه خانوادگیش کلا همینجورین بقیه رو مقصر و کوچک میبینن ....بعدش انقد دلم پر بود گریم گرفت و گفتم چقد این روزها کارهای بدی کردی و من چیزی نگفتم بعد تو قهر میکنی اصلا نیومد سمتم با اینکه آشتی هم کرده بود اصلا بعدم گرفت خوابید
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به زشتی خوشگلی تو ربط نداره اون ریشه ای مشکل داره،پدرومادرش با هم زیاد بحث دارن؟
پدرش چندین ساله فوت شده اصلا گاهی حس میکنم این چجوری بزرگ شده چشه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بخدا میگم میگه تو مقصری درصورتی که من ازش ناراحت بودم ی کار بدی هم کرده بود بهش گفتم دیگه چیزی نگفتم یا سری های قبل یهو ما ظهر باهم خوبیم شب میاد میبینم قهره تا چندین روز قهره سنگین ...بعدا بهش میگم میگه تو مقصری