2777
2789
عنوان

شوهرم یه حرفاهایی بهم زد که البته حق داشت و الان از خودم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 98 پست
بخاطر اینکه برای جاریت خیلی کار کردن نذاشتی شوهرت عروسی برادرش بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستش خواهر و برادراش مراسم مختصری که برای من گرفتند رو نیومدند و من میخواستم تلافی کنم و بهشون بفهمونم که رفتارشون بده. این همه تبعیض بده

[QUOTE=366819543]شوهرم میگه روم نمیشه دیگه

اولش شاید براش سخت باشه و ازخداشه بره خونه مادرش.

کار شما اشتباه بود‌ ولی دیگه کاریه ک شده حس گناه نگیر ب خودت.همین ک پشیمونی کافیه.فقط بدون هیچ کسی هیچ خیری از خانواده شوهرش ندیده و همه فقط دارن تحمل میکنن.

خدا میبخشه کارتو اونوقت این خانم های سایت ک هی بهت سرکوفت میزنن و بدتر باعث میشن حالت بد بشه‌ نمیگذرن.

عزیزم راه درستش اینه‌‌ ک اگه شوهرتو دوست داری باهاشون آشتی کن.

چون دور از جونشون اگه یه روز مریض بشن یا از دنیا برن زندگیت خراب خراب شده.اگرم باهم زندگی کنید دیگه محبتی ازش نمیبینی چون تا آخر عمر ازت کینه داره.ک توی سختی و شادی  کنارشون نبوده.

پس هیچ راهی جز باید آشتی نداری‌.یکم ب خاطر شوهرت کوچیک شو و خودت آشتی کن.

اول با شوهرت صحبت کن بگو من ناراحتم از دستشون ولی توام حق داری ب خاطر تو میخوام آشتی کنم.خودم میفتم جلو چون برام عزیزی. زنگ بزن ب مادرشوهرت بعد خواهرشوهرت باهاشون صحبت کن‌.بزار گله کنن و توام گله کن.بگو من نمیخوام شوهرم ازتون دور بمونه‌ تا الان هم نمیخواستم.بهش میگفتم برو پیششون حتی گفتم برو عروسی اما خودشم ناراحت بود و قبول نکرد.بگو من نمیخوام جدایی بندازم.فقط از چشم من نبینید.بگو من هیچ وقت حسودی نمیکنم ب جاریم ولی کارای شما ناراحتم کرده‌ و بگو دیگه  دنیا ۲ روزه و سعی میکنم فراموش کنم ب خاطر شوهرم.بعد زنگ بزن ب خواهروهرت و فقط دعوا نکن‌ و آروم حرفهاتو بهش بزن. بعد یه روز یا شوهرت قرار بزار یه شیرینی و یه کادو برای روز مادر و یه کادو برای پدرش بگیر و برو دیدنشون.مطمعن باش بی محلی نمیکنن و از خداشونه آشتی کنن.ولی 

اگرم بی محلی کردن بهت اصلا عین خیالت نباشه  تازه از خداتم باشه بی محلی بهت کنن چون بعد ک برگشتید خونه ب شوهرت بگو دیدی اینا تغییر نمیکنن و من اینکارو کردم ولی مادرت بهم بی محلی کرد ولی من ب خاطر تو کوتاه میام چون دوستت دارم و ب خاطر تو تحمل میکنم. ولی قول بده ک پشتم باشی همیشه‌.یه وقت دهن بین نباشی‌.

بعد اینجوری خودتو بیشتر تو دل شوهرت جا میکنی.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستش خواهر و برادراش مراسم مختصری که برای من گرفتند رو نیومدند و من میخواستم تلافی کنم و بهشون بفهم ...

شما نمی رفتی حقم داشتی ولی شوهرت خودش باید تصمیم می گرفت بره یا نه.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
ببخشید مداخله میکنم اما چرا باید بره پابوسی خونواده اایی ک شعور برخورد باهاشو نداشتن !!!! چرا باید ت ...

نظرمو گفتم.من بخاطر همسرم هرکاری میکنم،همسری که بخاطر حسادت خانومش مجبوره با خانواده قطع ارتباط کنه چه گناهی کرده؟

همسرم میگه ما زندگی خوبی داریم. نیومدن که نیومدن. کاری برامون نکردن که نکردن. ما نباید قطع ارتباط می ...

ببین این دیدگاهه ایشونه اما توام موافقی !!  مسلما ن . 

من هرجور حساب میکنم این وسط تو بیگناه بودی حق نداشتن اینطور بی ارزش وارانه بات رفتار کنند .بعدشم هر رفتی یه اومدی داره ... نیومدن ک نیومدن فردا میشه

خب ی حرفی بت زدن ک زدن . 

بت بی محلی کردن ک کردن .

ناراحت شدی ک شدی . 

دوریو دوستی بخدا ...ساده نشو اسی راشون ب زندگیت باز شه دوباره آشوب پشت آشوب 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
بقیه رو بیخیال میشم فقط همین که بخاطر تو عروسی داداشش نرفته چیز کمی نیس خوش بحالت قدرش رو بدون

خواهر و برادراش هم مراسم مختصر ما رو نیومدند. من میخواستم تلافی کنم و نشون بدم کارشون زشته. به خاطر این باهام همراهی کرد. و البته قدر شوهرم رو خیلی میدونم و برای همین از ناراحتیش ناراحتم و داره جونم درمیره

نظرمو گفتم.من بخاطر همسرم هرکاری میکنم،همسری که بخاطر حسادت خانومش مجبوره با خانواده قطع ارتباط کنه ...

این دیگ دیدگاه شماست بانو . وگرنه من اگر ذره اایی حس کنم همسرم قرارع از حس من ب خودش  بخاطر تحقیرم پیش خونوادش استفاده کنه من اون حسو یا کمش میکنم یا ازبین میبرمش. درضمن ایشون حسادت نداشته اونا شعور برخورد مناسب باهاشو نداشتن ک تهش شده این . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

ولی اسی اینم بگم و برم کم کم شوهدت بخاطر این کارات و ببخشید بدجنسی هات و کینه ای هات دلش ازت سرد میشه ها مخصوصا اینکه بچه هم ندارین خیلی زود میتونه یک نفر یا یکی از خانوادش یا خودش ازت کلا سردش کنن

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بقیه رو بیخیال میشم فقط همین که بخاطر تو عروسی داداشش نرفته چیز کمی نیس خوش بحالت قدرش رو بدون

درسته خیلیه ک نرفته بخاطر اسی

همچین شرایطی مثه اسی دارم یکم متفاوتر

همسرم میگه بخاطر من عروسی برادرم بیا

منم انتظار دارم با بی احترامی خانواده اش و برادرش بخاطر من نره

توی بحثمون با خانواده اش طرف هیچکسو نگرفت من ناراحت شدم که چرا طرف منو نگرفته بعدا فهمیدم خوب کرده پیش من از خانواده طرفداری میکرد پیشه اونا از من 

میخواست اوضاع رو اروم کنه

اما منم نمیتونم مثه اسی عروسی برادر شوهر پا بزارم

تو دیگه خیلی سخت گرفتی

میشد با دوز کمتر ارتباط تو کم کنی نه که انقد افراطی رفتار کنی

اون عروسی جاری نبوده عروسی برادر شوهرت بوده ! واقعا خیلی خز رفتار کردی تو این مورد

🏃🏻‍♀️

راستش خواهر و برادراش مراسم مختصری که برای من گرفتند رو نیومدند و من میخواستم تلافی کنم و بهشون بفهم ...

خوب کردی 

منم بودم همین کارو میکردم 

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭