2777
2789
عنوان

نمیدونم شوهرم چه دردیشه چه کوفتیشه خدایا لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 58 پست
پدرش چندین ساله فوت شده اصلا گاهی حس میکنم این چجوری بزرگ شده چشه

همون این مشکلات ریشه درکودکی داره ،مطمئن باش تو مقصر نیستی ناکافی هم نیستی ایشون زیباترین همسر دنیا هم داشته باشه همینه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگی چرا قهری چیزی نمیگه؟

میگم میگه تو بدی تو مقصری خب ظهر رفته ما خوش و خندان شب اومده تا چندین روز قهره اصلا عجیب

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

وا چرا آخه مگه آدم بی دلیل قهر میکنه اصلا از مردی که قهر میکنه حالم بهم میخوره تو هم یه مدت محلش نذا ...

آخه من کارش دارم گاهی برای خرج پول اینا

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

دعا می کنم انشاالله خدا پرده از چشم و دلش برداره متوجه اشتباهاتش بشه

ممنونم

میگم میگه تو بدی تو مقصری خب ظهر رفته ما خوش و خندان شب اومده تا چندین روز قهره اصلا عجیب

خردادی نیست؟😁

عزیزم کتاب زنان زیرک رو بخون و توی غذاهایی ک درست میکنی چای و هر چی ناس و فلق و یاسین بخون 

یا چهل تا یس به آب بخون اون آب رو بریز تو غذاهات و چای و 

اگر دیدی آب داره تموم میشه بهش آب اضافه کن... خیلی جوابه

همون این مشکلات ریشه درکودکی داره ،مطمئن باش تو مقصر نیستی ناکافی هم نیستی ایشون زیباترین همسر دنیا ...

خب چرا با خانوادش اینجوری نیست خدا شاهده چندروز پیش مادرش شب اینجا بود شوهرم انقد بالا پایین می‌پرید می‌گفت می‌خندید که من انقد بغض کردم یا وقتی میریم پیش اقوامش انقد خوشحالم انگار ی آدم دیگه ای هست یبار ک من گریم گرفت رفتم تو اتاق 

خود شیفتس‌...شنیدی میگن ناز کش داری ناز کن نداری پاتورو به قبله دراز کن؟

ایشون ناز کش دارن...باید محلش ندی...انگار که اصلا متوجه نمیشی که قهره...وقتی ببینه برات مهم نیست خودش دست از این کار زشت و بچه گانه بر میداره...شوهر منم همین بود...ولی از یه جایی خودمو جمع کردم‌تا بالاخره آدم‌شد

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

خب چرا با خانوادش اینجوری نیست خدا شاهده چندروز پیش مادرش شب اینجا بود شوهرم انقد بالا پایین می‌پرید ...

ببین قطع ب یقین شما هم ناخواسته کاری میکنی ... 

شاید زیاد بهش غر میزنی یا بهش میگی چرا اینطوری کردی چرا اونطوری کردی

اشکال دیگه هم اینه ک خودت گفتی دخترها اصولا با مردهایی ازدواج میکنن ک به پدرشون شباهت اخلاقی دارن 

به نظرم هنوز دیر نشده میتونی اوضاع رو مدیریت کنی

والا تا جایی ک می‌دونم کینه ای نیست یعنی درمورد خانوادش ک نیست اصلا هرگز ..کلی ناراحتش میکنن اصلا براش مهم نیست

نمیدونم شاید برای من اینجوریه آخه من کارش نداشتم مثلا این سری من با دخترم خواستین بریم کار داشتم ی کارت داد گفتم چقد داخلشه ی مبلغ کم گفت رفتم تمام مسیر دلهره داشتم نکنه پولم کم بیاد رسیدم جایی ی موجودی گرفتم دیدم خیلی بیشتر از اون مبلغی ک گفته داخلشه انقد ناراحت شدم بار اولش نیست پولشو از من مخفی می‌کنه درصورتی ک من اصلا ولخرج نیستم منم بهش پیام دادم و گفتم کارت زشت بوده و ناراحت شدم متاسفم برات همین بعدش زنگ زد آشتی بود خوب بود بعد یهو قهر کرده

خب چرا با خانوادش اینجوری نیست خدا شاهده چندروز پیش مادرش شب اینجا بود شوهرم انقد بالا پایین می‌پرید ...

دقیقا چون دربرگیرنده کمبود زیاد داشته ،احتمالا توی خانوادشون کمبود زیاد بوده همون خندیدن ها هم برای کمبودذاون دوران هست،اینطور افراد بیرون ازاون دایره ی مشکلاتی که داشتن همه ی آدم ها رو مقصر می بینن ،حسودی میکنن به آدمای اطرافشون،ببین از کی حرف شنوی داره یکی که شوهرت قبولش داره باید مشکلاتتون رو مطرح کنی تا یک نفر بهش بفهمونه اونه که آنرمال هست نه شما

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]