2777
2789
عنوان

نمیدونم شوهرم چه دردیشه چه کوفتیشه خدایا لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 58 پست
آخه همیشه خانوادش بمن میگن ما قبلا نوکر داشتیم ما قبلا هرروز دورهمی داشتیم ما هرروز بساط کباب داشتیم ...

آخ آخ عزیزم این حرف ها دقیقا از کمبودهاشون میاد،هرچی بیشتر توضیح میدی راجع بهشون بیشتر معلومه که خانوادگی بخاطر کمبودهاشون اینطورشدن و معمولا بزرگترها نقش اصلی رو دارن توی شکل گیری این رفتار توی بچه هاشون ،الآن شما ایمطور که میگی مشکلات اعتیاد و طلاق هم توی خانوادشون دارن پس عزیزم مشکل تو نیستی 

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره عزیزم میخواستم اطلاعاتم در مورد ماهها بره بالا وگرنه خردادی ندارم اطرافم مثلأ اگه در آین ...

شوهر منم

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

یه بار که گفت تو مقصری ازش بپرس علتش رو که چرا مقصری بهم بگو تا بدونم اینطوری ببین اصلا ته دلش چی مو ...

میگه همیشه قهری 🫤🫤🫤🫤 باورت میشه رفتار خودشو بمن ربط میده 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

پرسیدم چندبار گفتم میگه مقصر خودتی همینحورین ...مثلا برادر شوهرم معتاد بیکار بود جاریم داشت طلاق می‌ ...

پس خبری از منطق تو خانواده نیست .

بگو من زندگیمو و بچمو دوست دارم . رفتارها و سرسنگین شدن‌های  وقت و بی وقت تو اعصاب منو ضعیف کرده ، حتی روی رفتارم با بچه داره  تاثیر میزاره ...من ک جای خود ،بچه هم داره قربانی رفتارهای تو میشه ... البته با مهربانی حرف بزن .چون اگر صدات بلند باشه دیگه نمیشنوه 

پس خبری از منطق تو خانواده نیست .بگو من زندگیمو و بچمو دوست دارم . رفتارها و سرسنگین شدن‌های وقت و ...

دیشب بهش همینو گفتم که گریم گرفت وسط گریه من گف تو مقصری 

میگه همیشه قهری 🫤🫤🫤🫤 باورت میشه رفتار خودشو بمن ربط میده

وقتی قهره اصلا خودت روبزن ب اون راه و بگو بخند و شوخی کن با بچه با باباش...کلا خوشحال بچرخ تو خونه و کاراتو انجام بده  تا فازش عوض شه یادش بره ک قهربوده

خانواده شوهرممنم اینجورین ...خوب چرا شوهرم نگاه منم نمیکنه

از بس خودشیفتن آشغالا 

عزیزم شوهر من چون دوسم نداره و براش تکراری شدم حتی یک ثانیه هم نگام نمیکنه 

حالا شوهر شمارو نمیدونم 

البته شوهر من خیانت میکنه واسه همین باهام سرده 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️
دیشب بهش همینو گفتم که گریم گرفت وسط گریه من گف تو مقصری

خوب بگو درسته مگه نمیگی من مقصرم ...اون قصوری که انجام دادم همونم بگو تا دیگه انجامش ندم . یه عمر هم خودت راحت بشی هم من .

اشکال نداره عزیزم میخواستم اطلاعاتم در مورد ماهها بره بالا وگرنه خردادی ندارم اطرافم مثلأ اگه در آین ...

عزیزم😁

حالا کتاب زنان زیرک رو بخون شاید کمکت کرد

من هر جا برم اولین توصیه ام زنان زیرک هست چون زندگی خودمو با این کتاب نجات دادم

عزیزم😁حالا کتاب زنان زیرک رو بخون شاید کمکت کردمن هر جا برم اولین توصیه ام زنان زیرک هست چون زندگی ...

قربونت 😅 

چه خوب ، خداروشکر 😍 

باشه عزیزم منم حتمأ میخونم ، ممنونم 🙏❤️

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️