2777
2789
عنوان

نمیدونم شوهرم چه دردیشه چه کوفتیشه خدایا لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 58 پست
ب نظرم از یه جای دیگه ناراحته میخاد توضیح نده ، میگه تقصیر تو هست که پیگیر نباشی و هی بهش نگی چیشده ...

آخه از کجا هروقت سرکار بحثش بشه میاد میگه مشکلش بامنه 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین قطع ب یقین شما هم ناخواسته کاری میکنی ... شاید زیاد بهش غر میزنی یا بهش میگی چرا اینطوری کردی چ ...

من کارش ندارم چون دخترم مدام بهونه میگیره من اصلا وقت نمیکنم بشینم غر زدن مثلا ظهر میاد می‌ره با دخترم بازی سفره میندازن میخوره می‌ره تو گوشی اگر دخترم بزاره و بعدم ی چایی میخوره می‌ره شب ک میاد میبینم قهره قهرم که نباشه اصلا محبت صفر تعریف صفر حرف های منم جواب نمیده

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خردادی نیست؟😁عزیزم کتاب زنان زیرک رو بخون و توی غذاهایی ک درست میکنی چای و هر چی ناس و فلق و یاسین ...

حالا چرا خردادی؟ مگه خردادیا چشونه

شوهرِ بیشعور من بهمنیه ولی همیشه ی خدا با من قهره، 

درحالی که اون اذیتم میکنه ، من باید قهر کنم، ولی دست پیش میگیره که پس نیفته 

بعدأ متوجه شدم که خودشیفته ست و خانواده ی حق به جانب و مغروری داره 

بعید میدونم به ماه تولد ربط داشته باشه 

بیشتر به تربیت و ذات و ژن و شخصیت اون شخص ربط داره 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️
خردادی نیست؟😁عزیزم کتاب زنان زیرک رو بخون و توی غذاهایی ک درست میکنی چای و هر چی ناس و فلق و یاسین ...

وای شوهر منم خردادیه و دقیق مثل شوهر اسی

البته مدتیه آدم شده

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

حالا چرا خردادی؟ مگه خردادیا چشونهشوهرِ بیشعور من بهمنیه ولی همیشه ی خدا با من قهره، درحالی که اون ا ...

نبابا شوخی کردم 

بهمنی ها مغرور هستن متاسفانه 

خردادی ها مودی هستن 

ولی محیط تربیت اولین و مهمترین تاثیر رو داره 

آخه از کجا هروقت سرکار بحثش بشه میاد میگه مشکلش بامنه

یه روز ک حالش خوب بود بشین قشنگ بهش بگو میخوام یه سوال بپرسم دلم میخواد صادقانه جوابش روزگی.  الان که خوبی ولی چرا یهویی قهرمیکنی و ب من میگی مقصر تویی ... فقط زمانی که قهریه ازش نپرس .

دقیقا چون دربرگیرنده کمبود زیاد داشته ،احتمالا توی خانوادشون کمبود زیاد بوده همون خندیدن ها هم برای ...

آخه همیشه خانوادش بمن میگن ما قبلا نوکر داشتیم ما قبلا هرروز دورهمی داشتیم ما هرروز بساط کباب داشتیم ما اینجور بودیم ما تفریح همش بودیم ....گاهی حس میکنم خیانت می‌کنه با اون حرف میزنه با من قهر می‌کنه خب اصلا کمبود داره چرا وقتی بیانش نمیکنم اون دست لعنتیشو نمیاره حداقل منو بغل کنه اصلا دست منو بگیره بخدا حالم از خودم بهم میخوره

یه روز ک حالش خوب بود بشین قشنگ بهش بگو میخوام یه سوال بپرسم دلم میخواد صادقانه جوابش روزگی. الان ک ...

پرسیدم چندبار گفتم میگه مقصر خودتی همینحورین ...مثلا برادر شوهرم معتاد بیکار بود جاریم داشت طلاق می‌گرفت و گرفت و رفت تا خود برادر شوهرم و خانوادش میگن مقصر زنه بود تماما زنه مقصر بود 

عزیزم برو تنظیمات صفحه کلیدت، تایپ خودکار رو وردار

رفتم درستش کردم خدا خیرت بده متن پیشگوش روشن بود بخاطر همون غلط غلوط تایپ میکرد میرفت

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
حالا چرا خردادی؟ مگه خردادیا چشونهشوهرِ بیشعور من بهمنیه ولی همیشه ی خدا با من قهره، درحالی که اون ا ...

خانواده شوهرممنم اینجورین ...خوب چرا شوهرم نگاه منم نمیکنه

نبابا شوخی کردم بهمنی ها مغرور هستن متاسفانه خردادی ها مودی هستن ولی محیط تربیت اولین و مهمترین تاثی ...

اشکال نداره عزیزم میخواستم اطلاعاتم در مورد ماهها بره بالا وگرنه خردادی ندارم اطرافم 

مثلأ اگه در آینده خواستگار خردادی اومد دخترمو بهش ندم

😁😁 

آره دقيقأ بهمنی ها خیلللی مغرورن ، ‌شوهرم وقتی اشتباه میکنه زورش میاد عذرخواهی کنه، حتی یه بارم نگفته دوستت دارم و از دستپختم و قیافم هیچوقت تعریف نمیکنه 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️