2777
2789
عنوان

بازم داره سقط ميشه

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 54 پست
منم همین هفتته بودم خونریزی کردم سریع رفتم شیاف داد و همون موقع سونو کرد و بچه موند

شياف تا چند مدت استفاده كردي من شيافم دوزش ٤٠٠ هست فعلا يكي گذاشتم ولي فك ميكنم دهانه رحمم داره باز ميشه كه دردم در حد پريودي شديده 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استراحت مطلق داشته باش ولی خب اگه میتونی یه دکتر و سونو برو که ببینی وضعیت در چه حاله. اگه گفت جنین سر جاشه و استراحت مطلق باش بگو شوهرت سمنو بخره و صبح و طهر و شب یه قاشق سمنو بخور. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بچه اولم ۶ هفته بودم از خواب بیدار شدم رفتم دستشوییتا نشستم اندازه یه فنجون خون تازه ریخت تو دستش ...

هماتوم فقط خونريزي داره يا دردم داره من آز أين درد كلافه شدم هم شديده هم مداومه دفعه قبل شب قبل سقط دردا اينقدر زياد و مداوم نبود ميگرفت ول ميكرد ولي الان مداوم و شديده اصلا ول نميكنه 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازدداروي هورموني ميتزسم خواهرم سرطان سينه گرفت با پروژسترونايي كه دكتر بهش داد

بله اطرافیان ما هم بسیار براشون پیش اومده به دلیل استفاده از داروهای هورمونی زیاد سرطان سینه گرفتن 

شياف تا چند مدت استفاده كردي من شيافم دوزش ٤٠٠ هست فعلا يكي گذاشتم ولي فك ميكنم دهانه رحمم داره باز ...

شما تا وقتی خونریزیت قطع نشده باید شیاف استفاده کنی ... یادم نیست من تا پنج ماه استفاده کردم چون هر سری لک داشتم و درد بعد اون دیگه اوکی شدم 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …