2777
2789

نامزدم تبریزیه و تبریز زندگی میکنه ما اصالتا اردبیلی هستیم و از‌ اول تهران بودیم 

بعد چهار سال دوستی اومدن خاستکاریم 

ب هیچ عنوان مهریه بیشتر از ۱۴ تا قبول نمیکنن 

و ما گفتیم ۱۱۴ تا رسید  ب ۶۰ تا 

بابای من گفتش ک چهار تیک اصلی با پسر

راستش بابای من جهاز نمیده بهم من خودم پس انداز دارم و با وام ازدواجم ک خودمم باید قسطشو بدم (اینارو نگفتیم تو خاستکاری بابام فقط گفت چهار تیک با پسر بقیش با ماست )

حالا خودم میرم سرکار قسطامو میدم اینو نامزدم میدونه 

بعد منو نامزدم صحبت کردیم ک با وام و طلاهای ک من دارم خونه بخریم بهش گفتم هرچی من کذاشتم وسط همون اندازه خونه ب اسمم بخوره گفت مشکلی نیست 

میگ فقط مشکلم سکه است ک بیشتر از ۱۴تا نمیتونم بندازم 

تبریز کسی بیشتر از ۱۴‌نمیندازه تازه کل جاهاز هم دختر میده 

من بهش گفنم اوکی ۶۰تا قبول بکن من مکتوب میکنم برات ک میبخشم همون ۱۴تا باشه 

بعلاوه وکالت در طلاق گفت دوس ندارم نقش بازی کنیم بریم ببخشیم و فلان درسته بهت اعتماد دارم ولی همون از اول ۱۴ تا باشه 

خب من الان بش میخوام بگم ک خونه رو من از‌ کجا بدونم بعدا ب اسمم میزنی ؟

ضمنا تو خاستگاری بابای من احساساتی شدش 

یکم از من تعریف ک دختر کوچیکم ی طرف بقیه ی طرف و این بره من سکته میکنم و فلان میدونم نباید خیلی تعریف میکرد ولی‌خب شد دیگ چیز بدی هم نگفت 

یهو مادرش با زبون ترکی و با ی لحن خیلی بد خیلییی بد گفتش ک انقد از دخترت تعریف نکن 

پسر من دختر براش زیاده دخترا التماس پسر منو میکنن 

تبریز هم از هر جایی دختر نمیگیره 

راستش خیلی میترسم خیلی نکنه زندگیم خراب بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر منم تبریزیه مهریه من بیشتر از ۱۴تاست از یه قوم دیگه کلا دختر گرفت

مادرشوهرت خیلی فتنه میخوره باشه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

دارن سو استفاده میکننا 

والا چند تا از دوستای من با تبریزی ازدواج کردن مهریه ها بالا ، حتی نصف خونه هم گفتن باید بعد عقد بنام بزنین 

جهزیزیه رم نقسیم کردن 

رسما چون فرهنگ تبریزیارو نمیدونین دارن گول میزنن

پولو نده ب شوهرت ک برا خونه هر وقت خونه پسند کردید با هم برید پول واریز کنید بایدم ازش تعهد کتبی بگیری ک نصف خونه رو تو پولشو دادی و مال توئه مثل خودشون ک انقد سفت و سخت میگیرن همه چیو..

مادر شوهرتم ک مشخصه همین الان شمشیر را از رو بسته برات

تصمیم این ازدواج با خودت

من اگر بودم ۱۴ تا سکه اگه نظر شوهرم بود قبول میکردم ولی اگه اصرار خانوادش بود نه

از اون مادر باید ترسید

من ترک اردبیل رو هم میشناسم تبریز رو هم، اردبیلیا مظلومن و بساز ولی بعضی از تبریزیها خودشون رو تو کل دنیا تک میدونن نه فقط تو یه کشور!!!

اگه از پسره خیلی مطمئنی و عاشقشی قبول کن ولی از اولش بدون که رفتار درست با اون مادر شوهر چیه که بعدا زندگیتو خراب نکنه

عزیزم هرچی لی لی به لالای اینا بزاری بدتره 

از اول راست و حسینی برو جلو چیزی رو مخفی نکن چون بعدا دردسر و شرش بیشتره بزار بابات رک همه ی رسم و رسومات رو بگه همین جهاز که نمیده خیلی مهمه من اصفهانیم ما رسم داریم کل جهاز رو بدیم اگر جایی بریم خواستگاری جهاز ندن کلا از اون خانواده دختر نمیگیریم برا همین بزار از اول همه چی مشخص باشه که شر نشه شما الان آقا پسر رو میخوای بنابرین داری مخفی کاری میکنی یا سر مهریه کوتاه اومدی که درست نیست 

بعد همین چیزا رو اون مادرشوهری که مینازه از الان به پسرش میزنه تو سر شما 

پول اگه میدی برای خونه که خیلی هم کار درسته باید از اول تو قرارداد بنویسید و قبلش تحقیق کنی از نظر حقوقی که خدای نکرده مشکلی برات پیش نیاد.جنگ اول خیلی بهتره.باید ببینی کار درست حقوقی چیه که پول بدی و از اول سهمت مشخص باشه نه که خونه بخرید و اون قولنامه کنه که آیا بعدن بنامت بزنه یا نه چون هیچ آدمی را کامل نمیشه شناخت مخصوصا قبل از زیر یک سقف رفتن.در مورد مهریه و جهیزیه هم باید دوطرفه باشه وقتی خانواده هر دو یسری خواسته دارند باید هر دو بخشیش را کم کنید نه فقط یکطرفه از طرف تو کم بشه.یا جهیزیه را کوتاه بیا یا مهریتو.مهرم خواستی کم کنی با رضایت خانوادت باشه نه مخفی کاری و پشت پرده.بگو باید بابام راضی بشه.