2777
2789
عنوان

بازم داره سقط ميشه

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 54 پست
بله اطرافیان ما هم بسیار براشون پیش اومده به دلیل استفاده از داروهای هورمونی زیاد سرطان سینه گرفتن

ترجيح ميدم بچه نداشته باشم تا اينكه خودم سرطان بگيرم آز وقتي خواهرم مريضه كل خوانوادم توي فشار و استرسيم و ارزمون سلامتي خواهرمه 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسته خوب نیست

چرا🤔

باورت میشه من سر بارداریم یه کوچولو لک میدیدم چندتا دونا پسته میخوردم به زود (دوست نداشتم) لکم قطع میشد؟! 

برای بارداری اولمم زیاااد میخوردم چیزی نشد خداروشکر

اره داشتم و فك ميكنم به خاطر همونه😭

اره منم رو پسرم هفته ۶ .به خونریزی افتادم دکتر برام شیاف نوشت و استراحت مطلق و تا اخر بارداری اجازه رابطه نداد.شما هم استراحت کن استرس نداشته باش انشاالله ک چیزیش نمیشه سالم بدنیا میاد  

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم  
ترجيح ميدم بچه نداشته باشم تا اينكه خودم سرطان بگيرم آز وقتي خواهرم مريضه كل خوانوادم توي فشار و است ...

خدا به خواهرت سلامتی بده و خودت هم انشالا بارداری خوبی داشته باشی و خدا نگهدار نی نی تو دلت باشه....توکلت به خدا باشه

چرا🤔باورت میشه من سر بارداریم یه کوچولو لک میدیدم چندتا دونا پسته میخوردم به زود (دوست نداشتم) لکم ...

یه جا نوشته بود پسته جگر زعفران زرشک خوب نیست زور دارن

بادوم و سیب درختی برای لکه بینی خیلی خوبه

اره منم رو پسرم هفته ۶ .به خونریزی افتادم دکتر برام شیاف نوشت و استراحت مطلق و تا اخر بارداری اجازه ...

لك بيني ممكنه خوب شه ولي دو روزه درد در حد پريود مثل روز اول دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا به خواهرت سلامتی بده و خودت هم انشالا بارداری خوبی داشته باشی و خدا نگهدار نی نی تو دلت باشه.... ...

ممنون عزيزم صبح شياف گذاشتم ولي بعيد ميدونم بمونه امروز فردا سقط ميشه چون درد در حد پريود دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40