2777
2789

تازه وقت کردم صبحانه بخورم🤦🏼‍♀️

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من عاشق فست هستم اصلا اذیت نمیشم، دیروز هم ۱۸ ساعت فست بودم، ببین تو تایم که میخوری باید پروتئین بخو ...

اره میدونم ولی مجبورم با هرچی دارم سر کنم اینم شانس ماست

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

من مثلا رژیمم صبح ناشتا یه لیوان آب و خاکشیر بعد هم دوتا کف دست نون بربری با پنیر الآن تا ظهر رعایت میکنم ظهر به بعد شروع میکنم😂

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
اره میدونم ولی مجبورم با هرچی دارم سر کنم اینم شانس ماست

وزن بدنت رو ضربدر ۲ کن همون قدر پروتئین بخور، مثلا صبحونه یکی یا دو تا تخم مرغ بخور، ناهار تقریبا اندازه یک سیخ جوجه، یا دو تکه ماهی، سه تکه گوشت خورشتی، میوه هم بخور دوباره بره تا فردا. بیشتر از اینم پروتئین فقط دفع میشه، سعی کن اصلا قند نخوری چون سریع تر گرسنه میشی

من عاشق فست هستم اصلا اذیت نمیشم، دیروز هم ۱۸ ساعت فست بودم، ببین تو تایم که میخوری باید پروتئین بخو ...

از ساعت چندتاچند فست بودی؟۱۸ساعت زیاد نیست؟لاغر هم میکنه؟ساعتایی که میتونی غذا بخوری چندکالری میخوری؟

ببخشید سوالاتم زیاد شد

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]