2777
2789

مثلا تا جایی که ذهنم میرسه از مدرسه بگیر تا الان که خوابگاه و دانشگاه هستم یه عده ی خیییلی کمی فقط با من دوست بودن که اونام نموندن و یه سری ها هم حتی از دوستام هم بیشتر باهام بد بودن از من خوششون نمیومد با اینکه واقعا من بدی نمیکردم با کسی یعنی میگم اگر کسی خوشش نمیاد نیاد ولی دیگه دشمنم هم نشن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خب یعنی طبیعیه که یه عده کلا باهام مشکل داشته باشن حای اگر من کاری بهشون ندارم

اره دیگه

خوده من شخصا یکیو میبینم اصلا نمیشناسمش ولی ب دلم نمیشینیه دوس ندارم باهاش همکلام شم ولی ینفر دیگه رو میبینم ن اونجوری نیس خودم میرم باهاش رفیق میشم برا همه ادما اینجوریه دور و اطراف خودم یکی هس باهام حال میکنه یکی دیگم هس ن دوس نداره حتی حرف بزنه باهام

همه این چیزا طبیعیه

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋