2777
2789
عنوان

نامزدم می گه کاش پریود نمی شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2920 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا ممنون می شم گزارش کنید ...آخه من لیزر سفید کردن رفتم و سفید شده در حالت عادی فقط پریود باعث خ ...

نامزدتو بنداز آشغالی..کسی که بخاطر همچین چیزی غر میزنه ارزش نداره زندگی کرد باهاش .اگه واقعا دوستت داشته باشه تورو همونطور ک هستی میپذیره و میخواد 😏 نکه خوشون بدون هیچ عیب و نقصن

عزیزم خواهرانه میگم از الآن سر این مورد وا نده

دو سال دیگه با یه حاملگی و زایمان کل سیستم بدن و اندامت میریزه بهم

اونموقع میخواد چی بگه؟

حتمن حتمن حتمن سفت و سخت و جدی سر این موضوع باهاش حرف بزن

بهش توضیح بده که بدن اکثر خانوما همینطوریه

حتمن مشاور هم برید کمک کننده س 

مقصرم فیلمای پور ن هست متاسفانه

توقع بعضی آقایون بی درک رو از خانما به شدت برده بالا

فک میکنن همه ی خانوما باید مث اون بازیگرای پور ن باشه که اگه اونجوری نباشه به قول شما اون عاشق دلخسته یهو رنگ عوض میکنه.

پسرم قلب منه❤ دخترم نفسمه❤
جلف؟ بخشی از بدن من بعد از پریود دچار خونمردگی و حساسیت می شه که توی روابط من با نامزدم اثر گذاشته م ...

اینا جوی ان 

از هر چیزی میخوان یه چیز در بیارن ولش کن

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

بگو دیر اومدی نخواه زود بری😁

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
جلف؟ بخشی از بدن من بعد از پریود دچار خونمردگی و حساسیت می شه که توی روابط من با نامزدم اثر گذاشته م ...

از نوره استفاده کن 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮