2777
2789

ازبس دعا کردم نذ کردم جواب نگرفتم قفسه سینه ام از درد داره میترکه 😔😭😭😭مگه چه خطای بزرگی کردم ک باید تاوانش دخترم بده جرا باید دخترم بعدا نتونه راه بره چرا خدا صدامونشنیدی اصلا هستی یانه😭😭😭

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی شده

هیچی بچم بیماری دارع ک ممکنه از پا ازدست بندازش شدیدترین نوعشه 😔ازهمسرم دورم بخاطر شرایط بجم باید هرروز باهاش تمرین کنم هرروزکارش گریه هست و باید تااخرعمرش این تمرینات انجام یده ک 1عیف نشه و من این وسط داغونم

هیچی بچم بیماری دارع ک ممکنه از پا ازدست بندازش شدیدترین نوعشه 😔ازهمسرم دورم بخاطر شرایط بجم باید ه ...

اگر براتون مقدوره ببرید مشهد یا کربلا شفاش رو بگیرید

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

ناراحتی و گریه هاتو بکن 

از این به بعد باید بشی ی مادر قوی ک دخترت بهش تکیه کنه و اونم بخواد بجنگه 

نمیدونم بهار سهیلی فر رو میشناسی یا نه 

این دختر بیماری مغزی داره ولی پدرش از بچگی تک و تنها بزرگ کرد 

توانایی صحبت کردن و حرکت نداره 

این پدر انقدر برای این دختر جنگید ک باور نمی کنید دختری ک خودش رو روی زمین میکشید الان داره راه میره!

دختر شما ک از لحاظ عقلی سالمه ک چرا نتونه !

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

اینجاست که میگن : جیک جیک مستونت که بود ، فکر زمستونت نبود ؟ 

چرا ازدواج فامیلی ؟

البته ازدواج فامیلی روی جسم بچه اثر میزاره و ازدواج با غریبه خودت رو دیوانه میکنه و اعصابت و بعد هم بیماری جسمی. 

اینجاست که میگن : جیک جیک مستونت که بود ، فکر زمستونت نبود ؟ چرا ازدواج فامیلی ؟البته ازدواج فامیلی ...

من مقصر نیستم بزرگترا مقصرن سنم کم بود 

و اینکه خیلی ازمایشات انجام دادم امینو شدم مشاوز ژنتیک زفتم وگفتن سالمه والان این شد روزگارم