2777
2789
دكترعفوني خيلي خوب من ميشناسم امامتخصص اطفال نيستدكترفريدوحيدي متخصص بيماري هاي عفوني وتب دار خيابان ...

تب نداره

وقتی تب نداره یعنی عفونت نداره الان؟ 

چون اسهال استفراغ بعد از ده روز تکرار شد میترسم ویروس از بدنش نره... خیلی ضعیف شده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تب ندارهوقتی تب نداره یعنی عفونت نداره الان؟ چون اسهال استفراغ بعد از ده روز تکرار شد میترسم ویروس ا ...

بدنش کم اب نشه اب سیب بهش بده.فرنی بهش بده.تویتش کن علاوه بر دکتر رفتن.موز بده اسهالش بند میاد

من تهران نمی شناسم 

شما ساعت بدی هم سوال کردی خیلی ها خوابن 

اما اگر بردی متخصص کودکان خوب 

برای بی حالی فقط مشکل داری 

شربت ایمونیس بگیر برای تقویت سیستم ایمنی بهش بده 

شربت زینک معمولی هم خوبه بهش بده 

باید بدنش رو قوی کنی 

ما خودمون گرفتیم خیلی اذیت شدیم 

پسرم رو همون اول سریع سروم زدم مرتب هم داروهای تقویتی و غذاهای پرگوشت و اینچیزا بهش می دادم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
برو اورانس سریع رسیگی میکنن نیاز به وقت قبلی هم ندارید .چه علاعمی داره .کم اب نباشه بدنش

اسهال و استفراغ و ضعف شدید جوری که قبل از سرم نمیتونست بشینه

ده روز قبلش هم اسهال استفراغ تب و سردرد و بدن درد که خوب شده بود فقط سرفه مونده بود یهو دوباره شروع شد

بازم اگر می خوای ببری متخصص بیماری‌های عفونی 

گوگل سرچ کن بهترین متخصص بیماری‌های عفونی تهران 

نظرات رو درباره پزشک بخون و نوبت بگیر

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
من تهران نمی شناسم شما ساعت بدی هم سوال کردی خیلی ها خوابن اما اگر بردی متخصص کودکان خوب برای بی حال ...

لبنیات نباید میدادم؟ برای اسهالش ماست و دوغ دادم ولی ظاهرا کلسیم برای کووید خیلی بده، نگرانم

برو اورانس سریع رسیگی میکنن نیاز به وقت قبلی هم ندارید .چه علاعمی داره .کم اب نباشه بدنش

خیلی کم آب شده بود یک بار سرم زد

دیروز بهتر شد میتونست راه بره او آر اس جوشان دادم

بازم سرم بزنه؟

اسهال و استفراغ و ضعف شدید جوری که قبل از سرم نمیتونست بشینهده روز قبلش هم اسهال استفراغ تب و سردرد ...

من میلاد میبرم همیشه پسرامو .دیگه نمیدونم بیمارستان بهتری هست یانه .تامین اجتماعی هست میلاد بیمه دارید.موز بهش بده

بدنش کم اب نشه اب سیب بهش بده.فرنی بهش بده.تویتش کن علاوه بر دکتر رفتن.موز بده اسهالش بند میاد

دیروز اسهال بند اومد بعد ترسیدم من اینهمه موز و سیب و کیدی لاکت و چیزای دیگه برای بند اومدن اسهال دادم نکنه ویروس بمونه تو بدنش؟